Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fogytam 20 kg-t 3 honap...

Fogytam 20 kg-t 3 honap alatt, es elegge log most a borom. (15 eves vagyok) Ugye vissza fog huzodni?

Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem fog. Lassabban kellett volna fogynod, heti fél kilójával mondjuk.
2013. dec. 3. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos nem.
2013. dec. 4. 14:25
 3/6 A kérdező kommentje:
De minden nap edzettem.. nem koplalassal fogytam.. Mostmar 3 naponta csinalok 600 hasizmot.. a fogyas elejetol kezdve eddig csinaltam,sulyoztam is, jartam focizni,kosarazni,tornaztam norbira, es csokkentettem a bevitt kajamennyiseget..
2013. dec. 4. 16:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor sem szabadott volna ilyen ütemben fogyni, mert láthatod annak ilyen következményei vannak. Nem kellett volna ekkora kalóriamínuszban lenned, csak annyival kevesebb kalóriát kellett volna bevinned és az edzésekkel annyival többet elégetned mint régen, hogy a heti félkiló fogyás meglegyen.
2013. dec. 4. 17:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Figy:) ugyan ugy ettem mindent,csak kb a haromnegyedet.. szinte nem is kevesebbet, csak jo par eve mar nem mozogtam szinte semmit,es most kvaa raalltam az edzesre:)
2013. dec. 4. 18:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Figyelek rád!

Csak most nem arról van szó, hogy konkrétan mennyit ettél és mit mozogtál, hanem arról, hogyha hosszabb idő alatt fogytál volna húsz kilót, akkor most nem lógna a bőröd.

Persze ez most már mindegy! Magától nem fog visszahúzódni, ezen csak műtéttel lehet segíteni.

2013. dec. 4. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!