Vélemény erről az étrendről? Napi 500-600 Ch lenne,190g Fehérje
Helló ! Mivel 193 cm, 73 kg,Ektomorf testalkatú . Eddig nagyon kevés volt a CH bevitelem. De most elkezdtem 2 napja a következőket , az egészet nem írom le csak a lényeget. Napi 6 étkezés,
500g rizs, 500 g Csirkemell,' puffasztott rízs, 100g zabpehely, Röviden ez lenne mellette gyümölcsök , vitaminok minden. Tápl.kieg.: Power Protein,napi 2x , edzés után meg napközben 1. Vélemény? Előre is köszönöm !De már gondoltam arra is hogy 350g rízs és tömegnövelővel a maradékot.
Ha megvan a megfelelő zsírbevitel (mondjuk ennyi evésnél nehéz nem összehozni) s Te ennyivel éred el a céljaid, akkor jól hangzik.
Fizikai melód van vagy sokat sportolsz? Vagy csak nagyon gyors az anyagcseréd? Nem akárki eszik ennyit, neked pedig még sok izmod nem lehet...
De hogy mi így távolról nem tudhatjuk a kalóriaigényedet, az bizonyos. A saját tapasztalataid mutatják meg, hogy hogyan fejlődsz. Ez mindig így van.
1. voltam.
300-350 és 5-600 gramm között azért nem apró a különbség, de végülis ugorhatsz ekkorát, ha nincs türelmed fokozatosabban, max. majd visszaveszel, ha kell. Jogod van kipróbálni a fentit s végül is nem tudhatjuk, kell-e neked ennyi.
--gömb--
Elvben jónak tűnik, bár én a szóját kerülöm (PP).
Én annakidején 1000g ch-t is megettem /nap, de semmit nem hiztam. Mert a bevitt ch mennyiségével arányosan gyorsult az anyagcserém.
De nem minden ektomorfnak van ilyen gondja, ugyhogy neked lehet hogy ez működni fog.
A tomegnovelovel a maradekot, szerintem inkább a rendes kaja. Mondom ezt én, aki feherjeporon meg fruktozon él adott esetben.
Bort iszok, vizet predikalok.
Orbán-parafrázis: Ne azt nézd amit csinálok, hanem azt amit mondok! :D
A szénhidrát sok.
Értem hogy gyarapodni akarsz, de inkább legyen kevesebb a ch, és több a telítetlen zsír. Számold a kalóriákat, és mittomén 300 szh + a fehérjét egészítsd ki annyi zsírral amennyi szükséges a kalóriatöbblethez. Egyrészt könyebb megenni, másrészt nem fogsz zsírosodni. Tudom ektoként annyira nem zavarna, de sztem ha lehet, akkor már csináld jól. És szárazon fogsz tömeget növelni ha jól lövöd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!