Fél év elég idő hogy formába szedjem magam és megizmosodjak? (többi lent)
Figyelt kérdés
Mindig is ducibb voltam az átlagnál :D most 15 vagyok és úgy határoztam hogy izmos szeretnék lenni. Bár már nyáron is edzettem és egészségesen táplálkoztam, ekkor nagyon sokat fogytam és így ma már csak egy kicsit vagyok az átlagnál kövérebb, sajnos tanulás miatt nem tudtam folytatni ezt az életmódot ezért most újra el akarom kezdeni :) szerintetek fél év alatt le tud az ember fogyni és megizmosodni? Heti 3x30 perc futás meg heti 3x60 perc erősítéssel? Tudjátok fekvők hasprés guggolás itthoni súlyzók ilyenek.. Ezt azért szeretném egy fél évig hogy ne kelljen ilyen teljesen izomtalanul kondiba menni (mert nyáron szeretnék) ja és persze egészséges táplálkozással :)szerintetek lehetséges ez? Válaszokat Köszi :)2015. dec. 7. 18:20
1/5 anonim válasza:
Szia olvasd el a Sárga Kapszula című neten letölthető könyvet.: [link]
2/5 anonim válasza:
Miért nem mész el valami egyesületbe sportolni, amihez kedved lenne? Jó társaság, megfelelő edzésterv, stb. Heti 6 edzés az túl sok, és az otthoni lötyögés nem is valami hatékony. Hamar meg fogod unni.
3/5 A kérdező kommentje:
Első: Köszi! El fogom olvasni! Második: Mindig is jobban szerettem egyedül szenvedni :D de majd ha belejövök a dologba akkor lehet hogy kipróbálom :D de azt még mindig nem mondtátok hogy lehetséges-e :D
2015. dec. 7. 20:12
4/5 Glacierous válasza:
Meg fog látszani,hogy edzel,de nagy eredményt ne várj.Nem ciki izomtalanul kondiba menni.Milyen súlyzóid vannak otthon?Ha nincs meg a lehetőség az alapgyakorlatok végzésére,akkir keress rá a fegyencefzésre.
5/5 A kérdező kommentje:
3-15 kg-ig lehet rájuk rakni, amúgy egykezesek.
2015. dec. 9. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!