Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha az optimális rostbevitel...

Ha az optimális rostbevitel napi 20-30g akkor ezt miből szedjem össze, ha nem vagyok egy nagy zöldségimádó?

Figyelt kérdés

Úgy értem , hogy ezt a 20-30g rostot mi adja ki?

Hány gramm paradicsomot kellene megennem hozzá, vagy kígyóuborkát vagy paprikát?

2015. szept. 30. 15:37
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
majd az onkológián 35-40 éves korodban is vigasztald magadat azzal, hogy nem vagy zöldségimádó...
2015. szept. 30. 15:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Az érdekelne, hogy mennyit kell fogyasztanom.
2015. szept. 30. 15:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha sok zöldséget eszek, vitaminokat és ásványi anyagokat akkor nem leszek rákos vagy mi?
2015. szept. 30. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs emésztőrendszeri bajod, vagy nem vagy élsportoló, akkor nem hiszem, hogy sok értelme van számolni a rostbevitelt. Nem csak a gyors anyagcsere meg a jó emésztés ; ásványi anyagok miatt eszik, hanem mert el is telít.
2015. szept. 30. 16:26
 5/7 A kérdező kommentje:

De úgy kb honnan tudom mibe mennyi rost van?

Vagy hogy mennyi az a 20-30g rost?

2015. szept. 30. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyél meg napi 100g lenmagot és kész, le van tudva. Amúgy meg google-be beírod a zöldséget, és kiírja oldalt a wiki táblázatát, hogy miből mennyit tartalmaz.
2015. szept. 30. 18:14
 7/7 A kérdező kommentje:

100g lenmag, ennyi? :D

Nem kell mellé semmilyen másfajta zöldség?

Azt mondják, hogy többfajtát kell enni.

Úgy jó hogy:

100g lenmag

3 paradicsom

fél kígyóuborka?

2015. szept. 30. 18:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!