Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most akkor hogy is van ez?

Most akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Azt mondják, mind1 milyen az edzésterv lehet az szinte, saját súlyos is. A kajától függ hogy zsírt égetünk, vagy tömeget növelünk. Akkor sokat, miért mennek kondi terembe? Miért nem elég egy súlyzó és kész? Most akkor 4-5 hónap saját súllyal is le lehet, úgy diétázni mintha súlyokkal csinálnám? Így ugyan úgy lehet, tömegelni is?

2015. dec. 6. 21:54
 1/5 Glacierous ***** válasza:
Saját testsúlyos edzéssel nem lesz akkora tömeged.Én jobban szeretem a súlyzós gyakorlatokat.
2015. dec. 6. 21:57
 2/5 A kérdező kommentje:
1. Vannak amúgy olyan testépítők(Verseny) aki, saját súllyal edz? És lehetőleg, nem cuccol? Az is érdekelne, sokan úgy gondolják, növényi fehérje nem olyan jó. Nem épít be annyit a szervezettünk, de még is vannak jó formák vegán is...
2015. dec. 6. 22:02
 3/5 Cortez70 ***** válasza:
Mert egy súlyzóval nem tudsz elèg terhelést adni ès több szögből megedzeni az izmokat. Szerinted viccből jàrunk terembe? :)
2015. dec. 6. 22:03
 4/5 anonim válasza:
Plusz a különböző gépekkel/csigákkal speciálisabb gyakorlatokat lehet végezni, amik így hatékonyabb fejlődéshez vezetnek.
2015. dec. 7. 00:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Igazat megvallva ha van egy erőkereted, egy padod, egy kétkezes rudad, meg két egykezesed, akkor a 90%ot ki tudod magadból hozni.

Saját súlyos edzésről én nem nyilatkozok, mert nem ismerem. Elvben ugye nem annyira hatékony mint a súlyzós edzés, amit én el is hiszek.

Most am nem értem hogy tömegelni akarsz, vagy szálkásítani. Tömegelni fixen jobb súlyzós, szálkásításhoz el tudok képzelni egy saját súlyos valamit. Akkor úgyis fontosabb a diéta, az edzés inkább csak az izmok szinten tartása végett van.

2015. dec. 7. 00:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!