Őszintén, szerintetek Pumped Gabo naturál?
Nem,én akkor ítélkezek,ha ismerem a másikat.
Jah értem! Kár hogy kamu.
Bírom az ilyen embereket, sokan mondják hogy "én akkor ítélek csak meg egy embert ha ismerem"
Csak az a baj hogy ez a világ legnagyobb bullshitje. Minden ember egyből benyomást tesz a másikra. Akár akarod akár nem, ez nagyban meghatározza a másikhoz a hozzáállásod. Ruha, beszéd, testbeszéd, stbstb mind olyan dolog amiről megítélsz másokat. Nincs olyan hogy nincs valakiről véleményed, mert nem ismered 2 éve napi szinten. Ez a legnagyobb képmutatás amit csak kinyöghettél.
Te csak valami fanboy vagy, első oldaltól már véded a gyereket. Véded? Isteníted!
"Ez nekedszar forma? "
"Aki szerint szarul néz ki ez a srác,linkeljen már egy képet magáról. "
ÉS emellett meg leszólsz mást, aki sokkal régebbóta edz mint ez a paprikajancsi!
"Miért nem vettél fel még egy kabátot is?"
Valami buta kis tizenéves vagy, aki elhasalt a dumájától. És még papolsz itt ítélkezésről meg ilyenek. Uggyan már! Inkább értékrendet találj magadnak te fütyi. Mert jelenleg a produktum nélküli produkció számodra a példakép. Egy senki celeb, egy 0 teljesítményt felmutató majom. Biztos neked is megvan az ecsetfej, szőrtelen test. Nyomasd tovább sose lesz belőled férfi.
Na,és vele mi a gond?
Ahogyan táncol?
Ember,tancolt egyet a gyerek,és celebet csinálTAK belőle.
Mindenki támadta csak a táncos videója alapján...
Majd behívták a tv-be,hogy játsza a hülyét jó pénzért.
Tessék,itt komolyan beszél a témáról.
Ismered a mondast, hogy a negativ reklam is reklam. Igazabol ti tartjatok eletben a tagot a gyuloletetekkel mert rajongoja nincs annyi, hogy beszedtema legyen.
A 77%-os nagyon jókat írt. Én már nem tudtam megfogalmazni ilyen jól az este.
Megnéztem a videót, meg egy másikat is, kábé ilyenre számítottam, süt róla a butaság. Egy kérdésre nem tudott értelmesen válaszolni. Nem akarom kielemezni az egész videót, de pár dolog:
"Abból származnak ezek az előítéletek, mert ők nem néznek ki sehogy" Véletlenül sem a viselkedésem miatt vagyok elítélve. Én jó gyerek vagyok, ők a hibásak, mert nem néznek ki sehogy.
"Azért kezdtem el gyúrni, hogy ha belépek valahova, az emberek azt mondják, ki ez a csicska buᴢi gyerek" ???
"Zyzz a példaképem" Ez kb. mindent elmond róla. De egy másik mondatban meg azt mondja, hogy először csicskának gondolta. Sőt, magáról is azt gondolná, hogy csicska. Összevissza beszél.
"A magyar sulik drágák" Szinte minden szakon van államilag támogatott képzés.
Amit a bevándorlókról mondott, az is hatalmas hülyeség.
Másik video:
"Volt néhány negatív kommentelő nő is, de azok 10/2-es csajok voltak" Ha csúnya vagy, akkor már nem is számít a véleményed.
Amit a 76-ik írt, az igaz. Nekem nem beszédtémám a gyerek, de most itt szóba került ez alatt a kérdés alatt, amit max. 10 ember olvashat, így leírom a véleményem róla. Sajnos a média is tudja, hogy az emberek szeretnek bosszankodni a hülyéken, tudják, hogy erre van igény, ezért toborozzák ekkora erővel az ilyen figurákat.
Az lenne az igazi, ha az embereknek lenne annyi esze, hogy nem nézik ezeket a szar műsorokat. Elkezdődik valami gané, kikapcsolják a TV-t, face-n látnak valami szart, nem klikkelnek rá. Így nem lenne nézettség és eltűnnének a celebek.
Itt nincs szó gyűlöletről. Miért gyűlöljem? Azokat se gyűlölöm akiket ismerek, akkor őt meg minek? Annyira nem érdekes a csávó, hogy ennyi energiát pazaroljak rá.
Itt magáról a jelenségről van szó! Az az ami leveri nálam a biztosítékot! Gabo csak megtestesíti ezt. A facebook gyúrós, kondisszelfis, leggingsgatyás, felszínes, agyatlanokat nem bírom úgy an block. Alapesetben is van elég előítélet az emberekben a sportág felé, rengeteg a sztereotípia, és akkor még megjelenik ez a díszpinty, hogy illusztrálja, így aki eddig nem azt gondokta, hogy az összes kondis bunkó, az is biztos átértékeli az álláspontját ezek után...
Most a népbutító fősodratú média, és a fiatalok eltorzult világképének témáiba inkább nem is megyek bele.... Egy szóval borzalom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!