Őszintén, szerintetek Pumped Gabo naturál?
Figyelt kérdés
Véleményem szerint igen, haverom szerint esélytelen. Ti mit gondoltok ?2015. dec. 5. 23:28
31/129 anonim válasza:
Nagyon mélységi kérdések nincsenek. 95%ban googlival meg lehet találni minden kérdésre a választ. Ebből 80% sárga kapszula. Ide inkább türelem kell, hogy 86-jára is kedvesen ugyanazt le tudd írni. Ez az ami sokakban nincs meg, inkább tolják a bunkó pojénokat.
Nem leszólásból: montez már csak a neve miatt is kap +okat, amikor én kezdtem el örültem ha 10-20 kérdés után kaptam egy zöld kezet. Ő kb bármit ír, már 2perc múlva 100%on van (még ha úgymond lényegtelen a válasz is).
32/129 Cortez70 válasza:
Mi gondod? Írtam, hogy màs is èrt hozzá. Nem kell ezen tovább lovagolni. :)
33/129 anonim válasza:
szerinted kik értenek hozzá még rajtad kívül?
34/129 Cortez70 válasza:
Arnold Svájcinéger, Montypie, Harcicsiga, dirtboy, Korbács, Békakrokk, stb, sokan tényleg, és persze név nélkül is írnak sokan jókat.
35/129 anonim válasza:
Miért,mit fogsz tenni ha majd beszólok?
36/129 Cortez70 válasza:
Nyugodj le kisgyerek, te már itt nem vagy pálya. Majd biztos fél napokat várok a válaszodra. Anyukáddal játszadozzál.
37/129 anonim válasza:
Ne haragudj,én nem élek itt.;)
38/129 Cortez70 válasza:
Az a baj, hogy egyáltalán bárhol is élsz.
39/129 anonim válasza:
Ja,én még sokáig ronthatom a levegőt...te már nem.;)
40/129 anonim válasza:
Nem érzek lovagolàsnak egy kommentet a témàról, leirtam a helyzetről a véleményem. Tán fenyegetve érzed magad ettől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!