Őszintén, szerintetek Pumped Gabo naturál?
Figyelt kérdés
Véleményem szerint igen, haverom szerint esélytelen. Ti mit gondoltok ?2015. dec. 5. 23:28
11/129 Cortez70 válasza:
Miért kiskancsó, te miben edzel teremben? Félmeztelen? Gyökér! Izmosabb vagyok és ennyi.
12/129 A kérdező kommentje:
Cortez komoly a forma ennyi idosen, le a kalappal. :)
2015. dec. 6. 11:06
13/129 Cortez70 válasza:
Köszi. És mutatok lábat is, ami nincs is gabónak:
14/129 anonim válasza:
Míg elkészül a kép,le lehet venni a felsőt.:)
Nagyobb vagy,de nem nézel ki jobban.
15/129 Cortez70 válasza:
Nyilván ezt mondod, nem is vártam mást. De köszi. :)
16/129 Cortez70 válasza:
De tudod mit kisgyerek, gyere le velem edzeni és ott legyen nagy arcod és ott szólj be majd.
17/129 anonim válasza:
egy 19 éves gyerektől ez jó forma
18/129 A kérdező kommentje:
Ertem Cortezt o is jol nez ki nagyon. Viszont annyit megcafolnek hogy Gabonak nincs laba. Eleg jo laba van izmos szalkas csak nem tul nagy hanem vekony de szerintem ez genetika.
Ha ennyire mondjatok hogy cuccol, vajon milyen gyenge cuccot nyomhat? Ugyanis Gabo nem nagy meretre csak nagyon szalkas.
2015. dec. 6. 11:39
19/129 Cortez70 válasza:
Nem csak genetika a lába vékonysága. Nekem is vékony volt, de ha guggol az ember rendesen, akkor izmos lesz. Cuccal sem lesz valaki egyből izomállat, ahhoz is kell idő. De lehet stanát tol és mellé kis clen. Ez nem dob rá nagy tömeget, de szálkás lesz. Persze genetika és kajafüggő is.
20/129 A kérdező kommentje:
Nezzetek meg, ez a jelenlegi formaja: [link]
Nem nez ki szarul se a laba szerintem. Viszont eleg elszomorito ha nyom valamit amit nemkene.
2015. dec. 6. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!