Őszintén, szerintetek Pumped Gabo naturál?
98!
Szerinted milyen olyan téma van, amihez ez ért bármit is?
Nem engem kérdeztél, de felhasználókat jelentgetni, meg kérdéseket töröltetni nagyon tud! A százalékjából ítélve a sporthoz nem igazán ért :-D
Majd figyeljétek meg, hogy ezt a kérdést is törölteti,mert leszóltuk a szerelmét! :-D
Így van,irigyek vagytok.
Ha már lenéztek minden agyhalottnak...120 felett van az iq-m.Lehet nem olyan sok,de átlag felett van bőven.:p
A kérdés az volt,hogy naturál-e!
Senki sem kérdezte,hogy mit gondoltok róla.
Ez alapján mégis mire gondoljon az ember?
Mi megmondtuk hogy szar a forma, te meg elkezdtél okoskodni. Meg lett mondva hogy ne okoskodj, csináltad tovább. Addig addig okoskodtál, amíg ide jutottunk. Nekem gyanús hogy te vagy az a forma akivel egyszer vitáztam (annak nem lehetett nevezni, mert semmije nem volt), mert képes volt olyat állítani, hogy a tudomány = vallás. Az is magasröptű beszélgetés volt, 2 értelmes mondatot nem tudott kinyögni az arc. Vagyis te, ha te vagy az. Hasonló volt a stílusa minden tekintetben, úgyhogy elég gyanús.
Ásd el magad ember
Természetesen az interneten mindenkinek 120 az IQ-ja (persze valami noklapja.hu-s iqteszt szerint), meg 90DD-s barátnője van, és amúgy is totál sikeres, és boldog. Ezt ismerem, általában azok szokták ezeket bizonygatni, akik világi lúzerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!