Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Otthoni edzéstervem vélemények?

Maestro69 kérdése:

Otthoni edzéstervem vélemények?

Figyelt kérdés

Láb edzés:(A) -Guggolás + amikor jövünk fel a guggolásból áljjunk lábujjhegyre. 3x15

-ülés falnál: 4x30 mp

-bolgár guggolás( fél lábunkat pl felrakjuk az ágyra és ugy guggolunk,hunbars) mindkét lábra 4x12.

-guggolás ugrással (guggolunk egyet és mikor jövünk egybol felszökunk például egy ágyra és ott is guggolunk majd vissza ugrunk) 4x8

-guggolás lábujjhegyen: 4x12

-felugrás guggolásból: 3x15

Has edzés:(B) youtube -> 8 min abs workout + plank 4x40 mp, Boti féle hasprés 4x30

Mell edzés:(C) -Normál fekvotámasz: 4x12

-Széles fekvotámasz: 4x10

-Fekvotámasz szuktartással: 4x6

-Tolódzkodás: 4x5

-Mély fekvotámasz (lábainkat feltegyuk pl az ágyra): 3x8

-fekvotámasz ugrás (lenyomjuk a fekvot és oldalra ugrunk a kezeinkkel): 4x6

-Fekvotámasz pozicióba tartás: 4x10 mp

Váll edzés:(D) -kézenállásban tartás: 3x15 mp

-Climber wich hands push up (fekvot. pozicio majd a kezeinket pl feltegyuk az ágyra, és vissza): 4x10

-Mély fekvotámasz: 4x8

-Hindu fekvotámasz: 4x5

Hátedzés:(E) -fekvotámasz asztalnál: 4x10

-Egy kezes evezés, mindkét kézre: 3x20

-Felhomorítás: 4x20

-Huzodkodásba tartás:4x5mp

-Fél huzodzkodás: 3x10

Bicepszedzés:(F) -koncentrált bicepsz (kézisulyzoval, mindkét kérzre): 4x12

-huzodkodás asztalnál: 4x10

-hullámos huzodkodás (asztalnál): 4x8

Tricepszedzés:(G) -Tolódzkodás: 4x5

reverse tolodzkodás (hunbars): 4x7

Tolodkodás vizszintes felületen: 4x6

Fekvotámasz szuk kéztartással: 4x6

Normál fekvotámasz: 4x10

Mini tolodzkodás (kezunket és lábunkat székre és ugy tolodzkodunk): 4x15

Hétfo: F,G,

Kedd: aerob edzes,B

Szerda: A,D

Csütörtök: aerob edzes,B

Péntek: C,E

Szombat: B

Vasárnap: pihenésEn egy 13 éves fiu vagyok 56kg 159 cm egy kicsit duci es elhataroztam hogy formát fogok alakitani. 2 honapos atmozgato edzest vegeztem es most otthoni osztottra tertem es erre szeretnék véleményt kérni. Magamnak állitottam ossze. Tehat igy nez ki :

2015. dec. 3. 20:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajnos az edzéstervedről, véleményt nem tudok nyilvánítani. Ezt majd a profik le írják, én még ilyen szinten nem értek hozzá. De étrended lehetne, hiába edzel ha nincs étrended. Étrend a legfontosabb!
2015. dec. 3. 20:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés az ismétlésszám a saját testsúlyos gyakorlatoknál. Nyugodtan mehet a fekvő meg a tolódzkodás bukásig. Ezt a lábujjhegyes témát kihagynám. Csinálj helyette kitörést kézisúlyzóval. A váll edzést csak súlyzóval csináld. A hátnál felesleges megint fekvőzni, inkább széles húzódzkodást csinálj.
2015. dec. 3. 20:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogyha van kézisúlyzód, miért nem alkalmazod máshol is?
2015. dec. 3. 20:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Mert csak 1 db van.. Egyebkent mennyi ido alatt erhetek el valtozast?
2015. dec. 3. 21:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Az csak rajtad múlik. De a változáshoz türelem kell. Kérj karácsonyra egy másik súlyzót is.
2015. dec. 3. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Vagy egy életre szóló, étrendet :) Jól írták, csak rajtad múlik. Ha van étrended, mozgol is mellette, rendesen követed a fogyásodat, nagyrészt be tartod az étrendedet akkor király lesz! 3 hónap már látszani fog, még étrend nélkül is. De étrenddel nagyon fsza lesz az.:) Nem győzöm hangsúlyozni, azt a étrendet! :D
2015. dec. 3. 21:22
 7/10 anonim ***** válasza:

tesso ez kib@@szott komplikált. megmondom a tuttert.

mell, bic, has, esetleg trinyo, vall. vall akko kell ha ilyen kobe briante kinezetu akarz leni. iylen kosaras. ha nem akk mell bico. ha nyara straanra keszusz akk hasazz.

mi a cel am? luvnya felszedes vagy verekedes a telepen???

2015. dec. 3. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Azzal az egy darabbal is rengeteg mindent lehet csinálni, ha gondolod, hogy kell segítség, akkor szívesen írok...
2015. dec. 4. 20:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Irj :)
2015. dec. 5. 22:29
 10/10 anonim válasza:
Hiába eddzel, ha van rajtad felesleg. Izmos leszel a zsírréteg alatt. Először kardiózz(ajánlom a youtubeot, sok ilyen videó van, és az ugrókötelezést.), járj futni, étkezz egészségesen. Ha már vékony vagy, aztán izmosodj. :) Mivel profi nem vagyok, a tervedről nem tudok mit mondani. :D
2016. ápr. 20. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!