Vélemények a kreatinról?
Figyelt kérdés
Most januárban szeretnék nekiállni egy kúrának,először is szinten tartásos módszert vagy feltöltéses módszert ajánlotok?Illetve ha mondjuk egy 3 hónapos kúra után leteszem a kreatint mondjuk 1 hónapra vagy 2-re,(attól függ mennyi az ajánlott idő) akkor mennyire lesz nagy az izomtérfogat vesztés illetve az izomerő vesztés??Étrendem rendben van. :) Válaszaitokat előre is köszönöm.2015. nov. 29. 19:45
1/18 A#szilard válasza:
semmi,pénzkidobás,márketingfogás
2/18 A kérdező kommentje:
De akkor miért van bizonyítva,hogy igen is jó és kell?
2015. nov. 29. 19:52
3/18 Cortez70 válasza:
Nàlam hoz egy kis erőt, de màr persze nem annyit, mint az első pár kúránál.
4/18 Glacierous válasza:
Nekem növelte az erőszjntemet.Ha abbahagyod,visszaesel,de valami pluszot azért ad.
5/18 A kérdező kommentje:
Értem,szerintem belevágok,addig is még van 1 hónapom olvasgatni,meg minden. :)
2015. nov. 29. 20:02
6/18 anonim válasza:
Hoz egy kis erőt.De én azt tapasztaltam,hogy abbahagyása után el is megy az a kis plusz,amit hoz.
7/18 anonim válasza:
Ketogén diéta mellett hatalmas pluszt ad, de amúgy ha valaki amúgy is tolja a szénhidrátot, sok extrát nem nyújt.
8/18 A kérdező kommentje:
Értem,hát meg tömeget is nemde? :)
2015. nov. 29. 20:16
10/18 A kérdező kommentje:
Egy ideig,nem? :) Legalábbis azt olvastam,hogy azért kell ennyi ideig szedni mert akkor valami fehérjebigyó is közbelép,és akkor már tiszta izom lesz,valami ilyesmit olvastam.
2015. nov. 29. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!