Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok erről a kreatinról?

Mit gondoltok erről a kreatinról?

Figyelt kérdés
[link]

2015. nov. 14. 22:18
 1/5 Dogmatix91 ***** válasza:
Én a kapszulás kreatinokat hanyagolnám. Vettem én is már Alkalynt de csak edzés előtt használtam néha. Arra jó volt de kúrához nem túl ideális. Praktikus meg minden, de aránytalanul drága.
2015. nov. 15. 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon kicsi az a mennyiség azért az árért.

120 kapszula, amiből napi szinten 6-8 db megy le.

Az 15-20 napi adag.

A monohidrát tablettás változatát használom mert az út közben is be lehet venni és nálam ez feltétel, mert terepen mozgok. A monohidrátban van 200 tabletta, ami 40 napi teljes adag és az ára is jóval kedvezőbb.

Egyébként a leginkább hatásos és legkifizetőbb forma a monohidrát.

Porban még olcsóbb lenne ha van hol oldogatni, kevergetni és foglalkozni vele. A por kicsit macerás, már próbáltam, de az egy külön szertartás. Por formájút én többet soha.. :)

2015. nov. 15. 16:40
 3/5 Dogmatix91 ***** válasza:
Én nem kevergettem a port sem. Kiskanállal be a szájba aztán iszom rá rendesen. :)
2015. nov. 16. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt én a sóval csinálom, de ha fúj a szél, akkor az is száll (abból kb 3 grammot veszek be amikor kezdene görcsölni az izmom és el is felejthetem a gondot). A kreatint is és a HMB-t is tablettában veszem be. Tényleg jó nagyot löknek az erőn. A HMB kb másfél óra múlva tetőzik a szervezetben és tényleg az is jókora pluszt ad hozzá.
2015. nov. 17. 02:36
 5/5 Dogmatix91 ***** válasza:
Én is kombózom a kettőt. Már be is táraztam a januári súlyemelő programra mindkettőből. :)
2015. nov. 17. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!