1/5 Dogmatix91 válasza:
Én a kapszulás kreatinokat hanyagolnám. Vettem én is már Alkalynt de csak edzés előtt használtam néha. Arra jó volt de kúrához nem túl ideális. Praktikus meg minden, de aránytalanul drága.
2/5 anonim válasza:
Nagyon kicsi az a mennyiség azért az árért.
120 kapszula, amiből napi szinten 6-8 db megy le.
Az 15-20 napi adag.
A monohidrát tablettás változatát használom mert az út közben is be lehet venni és nálam ez feltétel, mert terepen mozgok. A monohidrátban van 200 tabletta, ami 40 napi teljes adag és az ára is jóval kedvezőbb.
Egyébként a leginkább hatásos és legkifizetőbb forma a monohidrát.
Porban még olcsóbb lenne ha van hol oldogatni, kevergetni és foglalkozni vele. A por kicsit macerás, már próbáltam, de az egy külön szertartás. Por formájút én többet soha.. :)
3/5 Dogmatix91 válasza:
Én nem kevergettem a port sem. Kiskanállal be a szájba aztán iszom rá rendesen. :)
4/5 anonim válasza:
Azt én a sóval csinálom, de ha fúj a szél, akkor az is száll (abból kb 3 grammot veszek be amikor kezdene görcsölni az izmom és el is felejthetem a gondot). A kreatint is és a HMB-t is tablettában veszem be. Tényleg jó nagyot löknek az erőn. A HMB kb másfél óra múlva tetőzik a szervezetben és tényleg az is jókora pluszt ad hozzá.
5/5 Dogmatix91 válasza:
Én is kombózom a kettőt. Már be is táraztam a januári súlyemelő programra mindkettőből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!