Vélemények a kreatinról?
Nekem a kreatin nem vált be semmit nem ért és de cserébe sok volt vele a nyűg.
Amennyire emlékszem nincs olyan, hogy szinten tartásos meg feltöltéses módszer. A kettő egymás után következik: feltöltési + szinten tartási fázis a kettő együtt eredményezi a teljes kúrát.
És egy kúra elméletileg másfél hónapig tart, utána már nem hoz semmi változást, felesleges 3 hónapig kihúzni.
Akkor a srác már képben van, ha Cortez leckét adott neki. :D
A másfél hónap is korrekt, nem? Kb. 10 nap feltöltés, 30 nap szinten tartás én úgy tudom.
Ahogy eddig is írták: erőt ad, és vizet tart vissza amíg szeded.
A marketing szerint amíg szeded jobban jön a tömeg is, de ez szimplán duma. Elkezded szedni, tartja a vizet, te meg nézed a tükörben, hogy milyen jól jön a tömeg, és még erősödtél is. De jó is a kreatin.
Abbahagyod, elmegy az erő, összeesel. És akkor jut eszedbe, hogy milyen hülye vagy hogy abbahagytad. Kb erre épül az egész.
Gyorsabban nem fogsz fejlődni, bár itt egyesek szentül vallják, hogy mivel nagyobb a súly jobban fejlődsz, ami sajnos szintén nettó baromság. Az izomnak a leterhelés számít.
Gyakorlati haszna igazából nincs. Ha nem valami dizájner szrt vásárolsz, akkor mondjuk nem drága, úgyis ki fogod próbálni. A marketing ráhatása mindig erősebb mint a józan ész.
" bár itt egyesek szentül vallják, hogy mivel nagyobb a súly jobban fejlődsz, ami sajnos szintén nettó baromság. Az izomnak a leterhelés számít. "
Nagyobb súlyba végzett ugyanannyi ismétlés= nagyobb terhelés. Hiába mantrázod, hogy leterhelheted kicsi súllyal, ez a baromság. Barbisúllyal a büdös életben nem lesz hipertrófia, állóképességi edzésed lesz. Ha nem így lenne, akkor sima fekvőtámasszal és egyéb saját testsúlyos gyakorlatokkal is lehetne nagy izmokat elérni. De nem lehet, mivel a súlyterhelést növelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!