Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem unjátok a csirkemell-rizs...

Nem unjátok a csirkemell-rizs kombót?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokféleképpen el lehet készíteni, de 1-2 hét után már nagyon unom az ízét.

Azt is tudom, hogy valamit valamiért, mert az a típus vagyok (sajnos), aki ha ránéz egy sütire már hízik, szóval kell a szigorú diéta, hogy elérjek valamit.

2015. dec. 3. 14:53
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
A csirke-rizs kombótól csak egy dolgot unok jobban, mégpedig azt, amikor megkérdezi tőlem valaki, hogy nem unom-e a csirke-rizs kombót.
2015. dec. 3. 14:56
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
en meg azt nem ertem hogy mi a fenenek csirket meg rizst enni egyfolytaban.
2015. dec. 3. 14:58
 3/10 Cortez70 ***** válasza:
80%

Néha. De nem csak csirke-rizst lehet enni.

Arnold, :)

2015. dec. 3. 14:59
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
baromság az egész ti már "buzultok" az étellel komolyan! ezért váltottam inkább erőemelő edzésre ne hogy már ne egyek azt ami jól esik.....
2015. dec. 3. 15:12
 5/10 anonim ***** válasza:

--gömb--

Én nem unom a csirkerizst, mert már kb fél éve nem ettem olyat. Most éppen fehérjepor+gyümölcscukor kombó megy, utóbbiból fél kg/nap. Eddig jók a tapasztalatok.

Te persze nehogy kipróbáld, hacsak nem akarsz szumo lenni :D

De valóban a csirkén és a rizsen kívül van még azért fehérje és szénhidrát forrás.

2015. dec. 3. 15:19
 6/10 anonim ***** válasza:

Mást is lehet enni... Nyulat kölessel, pl. :D Jó, az kicsit drágább. Akkor tojást. Csirkét tojással fasírttá gyúrva vagy valami. Zsírosabb húst is beiktathatsz néhanapján, van azért egy kis mozgástér.

Ha pedig teljesen máshogyan akarsz enni, ketogénezz :D (Ezt nem teljesen komolyan mondom, hisz nem mindenkinek való.)

De ha 1-2 hét után unod, az nekem elég fura. Milyen ízét, ha bolti csirkét eszel, annak gondolom, nem sok van (sosem eszem csirkét, az is házi, fűszerezett és zsíros... de a bolti húsok sokszor eleve hervasztóak, a csirke pedig enyhe ízű, extrapolálok), a rizs dettó, a szójaszósz, fasírtfűszer, paprikakrém, grillkrém, sokféle zöldség, kis pirított szezámmag, miegymás teszi ízessé...

Persze sokfélék vagyunk s azért megértem, hogy nem szereted a csirkét s nyilván így hamar megunod, akármi is van. Attól még persze meg lehet enni, de tényleg nem muszáj, van más lehetőség.

2015. dec. 3. 17:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokszor megpróbáltam diétával tömegelni, méregetni a kaját stb. szerintem a leghosszabb idő ameddig bírtam, 1 hét. Csak azt tudom mondani, hogy nem vagyunk egyformák, valaki már a 3. nap szenved a kajával, már lassan jön vissza, valaki meg vígan elvan hónapokig. Én is sok mindent próbáltam, változatossá tenni, de sehogy sem ment. Ezért elkezdtem kicsit lazábbra venni a dolgot, viszek be zöldséget, fehérjét, szénhidrátot. De eszem inkább gyümölcsöket, mindenféle húst, rizst, krumplit, napi 1x szemetebb kaját, kb. ami jól esik. Nekem ez az egész diétás grammra pontosan, nem ehetsz mást dolog nagyon nem jött be. Most csak naggyából csinálom, ugyanúgy megy a reggeli zabpelyhes fehérje, este cottage cheese, odafigyelek pár dologra, de messze nem mindenre. És így sokkal jobb nekem. Vagy így csinálom, vagy sehogy.
2015. dec. 3. 19:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én három nap után már öklendezek. Én csinálok jó kis szendvicset. Teljes kiőrlésű zsemle közé megy a csirkemell. Mellé meg eszem a brokkolit vagy valami más zöldséget.
2015. dec. 3. 20:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem is tudom megmondani,hogy mióta eszem ezt, és imádom ;)

Pontosan ugyan ezt akartam írni, mint az első.. :D

2015. dec. 3. 20:49
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
en fozeleket eszek csipsze s jon a kar
2015. dec. 3. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!