Nem unjátok a csirkemell-rizs kombót?
Tudom, hogy sokféleképpen el lehet készíteni, de 1-2 hét után már nagyon unom az ízét.
Azt is tudom, hogy valamit valamiért, mert az a típus vagyok (sajnos), aki ha ránéz egy sütire már hízik, szóval kell a szigorú diéta, hogy elérjek valamit.
Néha. De nem csak csirke-rizst lehet enni.
Arnold, :)
--gömb--
Én nem unom a csirkerizst, mert már kb fél éve nem ettem olyat. Most éppen fehérjepor+gyümölcscukor kombó megy, utóbbiból fél kg/nap. Eddig jók a tapasztalatok.
Te persze nehogy kipróbáld, hacsak nem akarsz szumo lenni :D
De valóban a csirkén és a rizsen kívül van még azért fehérje és szénhidrát forrás.
Mást is lehet enni... Nyulat kölessel, pl. :D Jó, az kicsit drágább. Akkor tojást. Csirkét tojással fasírttá gyúrva vagy valami. Zsírosabb húst is beiktathatsz néhanapján, van azért egy kis mozgástér.
Ha pedig teljesen máshogyan akarsz enni, ketogénezz :D (Ezt nem teljesen komolyan mondom, hisz nem mindenkinek való.)
De ha 1-2 hét után unod, az nekem elég fura. Milyen ízét, ha bolti csirkét eszel, annak gondolom, nem sok van (sosem eszem csirkét, az is házi, fűszerezett és zsíros... de a bolti húsok sokszor eleve hervasztóak, a csirke pedig enyhe ízű, extrapolálok), a rizs dettó, a szójaszósz, fasírtfűszer, paprikakrém, grillkrém, sokféle zöldség, kis pirított szezámmag, miegymás teszi ízessé...
Persze sokfélék vagyunk s azért megértem, hogy nem szereted a csirkét s nyilván így hamar megunod, akármi is van. Attól még persze meg lehet enni, de tényleg nem muszáj, van más lehetőség.
Nem is tudom megmondani,hogy mióta eszem ezt, és imádom ;)
Pontosan ugyan ezt akartam írni, mint az első.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!