Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés utáni érzés? Miért nem...

Edzés utáni érzés? Miért nem tudtam tovább nyomni, a fekvőt?

Figyelt kérdés

1. Most tértem vissza az edzéshez, egy kisebb kihagyás után.(Műtét miatt.) És az első edzésemen, hát nem voltam olyan jó formában mint, szoktam de olyan rossz se volt. Most viszont, minden egyes megedzet testrésznél érzek kis enyhe fájdalmat, kellemetlen egy kicsit. A hasamnál viszont, nagyon gyenge ez az érzés... Szerintem keveset adtam neki. Mell külső részét érzem inkább jobban. Ez jó vagy rossz? Mármint ez a érzés azt jelenti, hogy jól meg edzettem minden izmot?

2. Miért volt az hogy akármennyire is akartam, fekvőtámaszt nyomni tovább, egyszerűen nem tudtam. Hirtelen elhagyta a karomat az erő és találkoztam a talajjal. (Két sorozat között, kevés pihenőt tartottam.) Ez lehetett a baj?

2015. dec. 3. 12:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez elég bonyolult kérdés, szerintem kérdezd meg Drugs Bunny-t a body.builder.hu-n az Edző válaszol rovatban, nagyon ért a saját testsúlyos edzési módszerekhez.
2015. dec. 3. 12:10
 2/13 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm. Mellesleg nem saját súllyal edzek, vagyis ezt így nem mondanám. Fele saját súlyos a másik fele, pedig súlyzós edzés. Fekvőt viszont, mindig is alkalmaznám nagyon szeretem.:) Bicepszre,mellre, lábra, hátra szinte súllyal edzek. A többire meg megy a saját súlyom.:)
2015. dec. 3. 12:14
 3/13 anonim ***** válasza:

Adj magadnak időt, kihagyás után nem kell újra azonnal csúcsformában lenni. Átmozgatóval kezdj, lassan majd visszatérsz oda ahol abbahagytad.

A Bunnyt meg nehogy megkérdezd :-D

2015. dec. 3. 12:22
 4/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó ötlet lenne Bunny-t megkérdezni, jó tanácsokat szokott adni és ne felejtsük el, hogy ő írta a Sárga Kapszulát, ami az itt lévők kedvence.

Én is kérdeztem már Bunny-tól cross-fites, kettlebelles ügyben és nagyon részletes, kimerítő választ kaptam. :)

2015. dec. 3. 12:28
 5/13 anonim ***** válasza:
Mit is vártál hogy kihagyás után ugyan úgy fog menni minden mint előtte? Az elhagyott az erőt pedig úgy hívják hogy elhagyott az erő és kifáradtál.
2015. dec. 3. 12:28
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a bajotok a saját súlyos gyakorlatokkal mellesleg. Fekvőtámasz, húzódzkodás, tolódzkodás alapgyakorlat a testépítő jellegű edzésnél is. Nem azt írta, hogy csak ezeket csinálja.
2015. dec. 3. 12:31
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem reménykedtem abba, hogy ugyan olyan jól fog menni. Evvel tisztába voltam. Viszont ahhoz képest, nem teljesítettem olyan rosszul. Meg voltam elégedve, az edzésemmel. Hasamat viszont, még edzhetem volna...
2015. dec. 3. 12:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát majd legközelebb edzed. Nagy tragédia nem történt :)
2015. dec. 3. 12:38
 9/13 A kérdező kommentje:
Holnap edzek, szóval akkor adok neki rendesen.:) Egy héten 3x edzem meg a hsamat, amúgy is mackós vagyok... Bajom nem lesz tőle, edzésterv amit, pedig követek abban 3x edzenek egy héten hasat. Most olyan sok sem ment belőle. 15 hasprés, 25 lebegőülés és végül 15 lebegőülés. Úgyis hétről, hétre több megy belőle.:) Nem nagy tragédia.
2015. dec. 3. 12:41
 10/13 anonim ***** válasza:

A hasedzésnek mi köze ahhoz hogy mackós vagy? (o.o)

Ugye tudod hogy a hasedzés nem égeti le onnan a zsírt?

2015. dec. 3. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!