Edzés utáni érzés? Miért nem tudtam tovább nyomni, a fekvőt?
1. Most tértem vissza az edzéshez, egy kisebb kihagyás után.(Műtét miatt.) És az első edzésemen, hát nem voltam olyan jó formában mint, szoktam de olyan rossz se volt. Most viszont, minden egyes megedzet testrésznél érzek kis enyhe fájdalmat, kellemetlen egy kicsit. A hasamnál viszont, nagyon gyenge ez az érzés... Szerintem keveset adtam neki. Mell külső részét érzem inkább jobban. Ez jó vagy rossz? Mármint ez a érzés azt jelenti, hogy jól meg edzettem minden izmot?
2. Miért volt az hogy akármennyire is akartam, fekvőtámaszt nyomni tovább, egyszerűen nem tudtam. Hirtelen elhagyta a karomat az erő és találkoztam a talajjal. (Két sorozat között, kevés pihenőt tartottam.) Ez lehetett a baj?
Adj magadnak időt, kihagyás után nem kell újra azonnal csúcsformában lenni. Átmozgatóval kezdj, lassan majd visszatérsz oda ahol abbahagytad.
A Bunnyt meg nehogy megkérdezd :-D
Szerintem is jó ötlet lenne Bunny-t megkérdezni, jó tanácsokat szokott adni és ne felejtsük el, hogy ő írta a Sárga Kapszulát, ami az itt lévők kedvence.
Én is kérdeztem már Bunny-tól cross-fites, kettlebelles ügyben és nagyon részletes, kimerítő választ kaptam. :)
A hasedzésnek mi köze ahhoz hogy mackós vagy? (o.o)
Ugye tudod hogy a hasedzés nem égeti le onnan a zsírt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!