Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy bírjátok, mikor pár...

Hogy bírjátok, mikor pár napra el kell szakadnotok a teremtől?

Figyelt kérdés
Jelenleg azt sem tudom mit csináljak magammal, annyira rossz érzés.. az edzés miatt ugye nem is járok sehova sem inni stb, de az elmúlt hétvégén kivételt tettem, amivel rendesen lebetegedtem, szóval nem is láttam már a termet szombat óta.. ti ilyenkor hogyan viselitek?
2015. dec. 1. 16:38
 1/3 Cortez70 ***** válasza:
Én hétvégén nem edzek, akkor max 1 foci van. Ha néha iszik iszik is az ember akkor sem kell talajrészegnek lenni és így nem lesz másnap gond. Mondjuk sokat nem tudok én sem pihenni, ha nyaralok, akkor is edzek valamit. Pedig lehetne pihennem, 1 hét alatt nem lenne semmi.:)
2015. dec. 1. 17:26
 2/3 Kisboltos ***** válasza:

Hát igen, a betegség szívás. Jobb elkerülni, de ha beüt, akkor muszáj teljesen kipihenni, mert ilyen terhelés mellett pikk-pakk visszaesel. Ezt csak azért írtam le, mert tavaly én sem bírtam magammal, és amit jól voltam mentem is vissza edzeni. Aztán persze kétszer annyi ideig voltam rosszul, 5 napig láz.

Ilyankor kell keresni valami más elfoglaltságot, amire amúgy alapjáraton nincs időd. Olvass, nézz filmet, PIHENJ vagy amit csak szeretnél.

2015. dec. 1. 19:44
 3/3 Glacierous ***** válasza:
1 hét nem a világ vége.Nem lesz jelentős visszaesés,ha lesz is,hamar visszajön.Én ilyenkor pihenek,zenét hallgatok,motivációs videókat nézek és tervezem a következő edzést.
2015. dec. 1. 21:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!