A shakerbe először a vizet vagy a port kell beleönteni?
11. Na eljutottunk oda egy egyszerű kérdéstől, hogy nem is kell szedni semmit, eeeöööö....
Bazzeg leírtam, hogy a vizet öntöm először, mert szeretem látni, mennyit öntök bele! Ilyen precíz vagyok, problem? Senki nem mondta, hogy majd azt gondolom, hogy a víztől izmosodok! Annak meg hogy semmi értelme...miért minek van? Az életednek van? Úgyis meghalsz! Ne kössünk már bele mindenbe!
ez olyan beszólás volt mint "a paradicsom gyümölcs te bunkó" csak azt akarta érezni, hogy az életben egyszer csak egyszer végre ő lehet valamiben az okosabb
a port előbb berakni akkor érdemes ha eleve a shakerben szálítod, és későb engedsz rá vizet, de ez így nyilvánvaló, amúgy érdemesebb a vizet tenni előre, mert úgy nem ragad rá a shaker falára olyan könnyen, legalábbis ez az én tapasztalatom
Pfff...Vizet a kutyának, a port rögtön az arcomba.
:D
Teljesen mindegy, az ismerősöd fogyaték.
Én is a vizet öntöm először, utána a port. Én is mindig pont 4 deci vízzel iszom, nem tudom miért kellett ezen úgy kiakadni. És nem, nem azért pont 4 decivel, mert így izmosodok a legjobban... Csupán ha már megveszem a fa_za ízesített proteint, akkor hagy érezzem már azt az ízt, meg állagot úgy ahogy nekem jó. Ha ehhez adagonként pont 4 deci víz kell, akkor annyi kell. :D Nincs ebben semmi természet feletti, nem kell túlmisztifikálni...
Nekem is van 3 shakerem, egy olyan nap, amikor 3 adagot iszok, nem mindig szárad meg. shaker alján az élnél mindig marad pár vízcsepp, ami nem sok, de épp elég ahhoz, hogy utána lehessen vakarni belőle mosogatás után az anyagot, ha először a port öntöm bele. Ezt sem kell túlmisztifikálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!