Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A shakerbe először a vizet...

A shakerbe először a vizet vagy a port kell beleönteni?

Figyelt kérdés
Tudom nagyon hülye kérdés,de múltkor egyik ismerősöm megszólt azért,hogy én először a vizet töltöm a shakerbe és utána a port öntöm bele.Mi volt a baja ezzel?
2015. nov. 29. 16:11
1 2 3
 11/24 Cortez70 ***** válasza:
A port meg èrtem, hogy méred, bár èn màr azt sem grammozom. De a vizet bakker...:) Semmi nem múlik ezen. Nem ettől függ, hogy mennyire leszel izmos. Sőt, mèg fehérjepor nèlkül is ugyanúgy lehet fejlődni ha megvan szilàrd kajàból a napi tápanyagbevitel. Ennyi.
2015. nov. 29. 17:30
 12/24 anonim ***** válasza:
91%

11. Na eljutottunk oda egy egyszerű kérdéstől, hogy nem is kell szedni semmit, eeeöööö....

Bazzeg leírtam, hogy a vizet öntöm először, mert szeretem látni, mennyit öntök bele! Ilyen precíz vagyok, problem? Senki nem mondta, hogy majd azt gondolom, hogy a víztől izmosodok! Annak meg hogy semmi értelme...miért minek van? Az életednek van? Úgyis meghalsz! Ne kössünk már bele mindenbe!

2015. nov. 29. 17:36
 13/24 anonim ***** válasza:

ez olyan beszólás volt mint "a paradicsom gyümölcs te bunkó" csak azt akarta érezni, hogy az életben egyszer csak egyszer végre ő lehet valamiben az okosabb

a port előbb berakni akkor érdemes ha eleve a shakerben szálítod, és későb engedsz rá vizet, de ez így nyilvánvaló, amúgy érdemesebb a vizet tenni előre, mert úgy nem ragad rá a shaker falára olyan könnyen, legalábbis ez az én tapasztalatom

2015. nov. 29. 18:37
 14/24 anonim ***** válasza:
Először a vizet. Azon egyszerű oknál fogva, hogy ha a port tenném bele először, egy nagyobb szellő / hirtelen öntés hatására egy részét kinyomná a shakerből, így meg egyből a folyadékkal érintkezve ez már nem okoz problémát.
2015. nov. 29. 18:57
 15/24 anonim ***** válasza:
Nekem meg alapból már okádékhatnékom van a szar műanyag shakerektől. Eleve turmixolok és üvegkehelyből tolom az arcba. Igaz 5 percre lakom a teremtől.
2015. nov. 29. 19:58
 16/24 Glacierous ***** válasza:
Ha a vizet rakom bele először,akkor nekem nem oldódik jól.Ezért a port rakom.
2015. nov. 29. 20:02
 17/24 anonim ***** válasza:

Pfff...Vizet a kutyának, a port rögtön az arcomba.

:D

Teljesen mindegy, az ismerősöd fogyaték.

2015. nov. 29. 20:04
 18/24 anonim ***** válasza:

Én is a vizet öntöm először, utána a port. Én is mindig pont 4 deci vízzel iszom, nem tudom miért kellett ezen úgy kiakadni. És nem, nem azért pont 4 decivel, mert így izmosodok a legjobban... Csupán ha már megveszem a fa_za ízesített proteint, akkor hagy érezzem már azt az ízt, meg állagot úgy ahogy nekem jó. Ha ehhez adagonként pont 4 deci víz kell, akkor annyi kell. :D Nincs ebben semmi természet feletti, nem kell túlmisztifikálni...

Nekem is van 3 shakerem, egy olyan nap, amikor 3 adagot iszok, nem mindig szárad meg. shaker alján az élnél mindig marad pár vízcsepp, ami nem sok, de épp elég ahhoz, hogy utána lehessen vakarni belőle mosogatás után az anyagot, ha először a port öntöm bele. Ezt sem kell túlmisztifikálni...

2015. nov. 29. 20:08
 19/24 Cortez70 ***** válasza:
Mit idegeskedsz. Màr megbeszéltük ezt. Ràkérdeztem, vàlaszt kaptam, ennyi. Mit lovagolsz ezen?
2015. nov. 29. 20:15
 20/24 anonim ***** válasza:
Szeretek felül lenni. :D
2015. nov. 29. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!