Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A sékörbe először a vizet...

A sékörbe először a vizet aztán a port kell belerakni vagy fordítva?

Figyelt kérdés

2015. szept. 30. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Én először a port teszem bele, aztán a víz.
2015. szept. 30. 16:19
 2/6 Kisboltos ***** válasza:
Én vizet rakok bele először, hogy ha esetleg nedves lenne az alja ne ragadjon le. de igazából megszokás is.
2015. szept. 30. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, de ha először rakod bele a vizet, utána a port, akkor biztosan nem tapad le az aljára.
2015. szept. 30. 17:05
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem előbb tegyél egy kis vizet, aztán egy kis port, majd egy kis vizet, egy kis port, egy kis vizet, egy kis port, egy kis vizet, egy kis port...
2015. szept. 30. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:

"Porból lettünk, porrá leszünk..."

Szóval először a vizet, hogy a sékör ne tudja magához szívni a port, majd jöhet a por bele, mert a vízmolekulák körbeveszik a pormolekulákat és megvédik a műanyag "vonzó" hatásától.

Egyébként sékör = Shaker és a port meg célszerű a szemetesbe üríteni. Nem is tudom, hogy oldanád meg a porszívóból a shakerbe eresztést.

2015. okt. 1. 12:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a sok tanácsot gyerekek, mar sokkal okosabb vagyok, kigyúrtam magam, a karom 49-es, a nők tapadnak rám, mint szarra a legyek:D
2017. jún. 5. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!