Mióta edzettek jobban megy a csajozás?
Szerintem nem is arra gondolt,hogy összefügg a kettő.:)
Naturál forma tetszik neki,és ne legyen beképzelt.
Az első véleményt mindenki a külső megjelenés alapján hozza a másikról. Ha jól nézel ki, mármint látszik a testeden, hogy "nem a szél hordta össze", tudatosan, tudat alatt egy olyan véleményt formál a másikban rólad, hogy nem vagy hanyag, foglalkozol magaddal, nem hagyod el magad úgy, mint az emberek 95%-a, kitűnsz valamivel, ami pozitív. Ugyan úgy működik mint az öltözködés, igénytelen, agyon használt ruhában kevésbé vagy vonzó, mint egy jól szabott öltönyben, vagy sportosan elegáns szettben. De ez önmagában kevés, tényleg csak az első ránézés erejéig élvez előnyt az, akinek jó teste van.
Az érdemi vonzódást a kisugárzásod adja. Tudod hogy jól nézel ki, és tudod, hogy mi van mögötte, mit tettél le az asztalra annak érdekében, hogy ez megtörténjen. És ez, amit letettél, nem csak vizuálisan jelenik meg a másikban.
Ugyan így működik az, ha valakinek szép karriere van, szakmai siker, az élet egyéb területein elért sikerek, megjelennek a kisugárzásban. Pl. ezért buknak a nők egy olyan fazonra is, aki mondjuk kifejezetten szegény családból származik, és felépített egy vállalatot a semmiből az évtizedek alatt, nem számít hogy 50 éves, meg 100kiló háj. Csupán kisugárzás, emberségből 5-ös. :)
Persze vannak olyanok, akik elfelejtik honnan jöttek, és amit elértek arra használják fel, hogy elnyomják a környezetüket, és ezzel még még magasabbra emeljék magukat, de ez nem valós fejlődést eredményez, hanem egy fals, ideiglenes változás, aminek előbb utóbb negatív hatása lesz. Gondolok itt a tipikus kigyúrt, nagyképű, vagy pénzes nagyképű barmokra, vagy esetleg mindkettő egyben.
Na meg van olyan oldala is amit már itt említettek, hogy a nő nem tudja elviselni, vagy csak nagyon nehezen hosszú távon, ha nem ő néz ki jobban, megjelenik a párjával valahol, és nem őt nézik meg először, hanem a másikat. Kisebbségi komplexusuk lesz tőle, a legtöbb nő konkrétan fél ettől. Sokkal jobban nőnek tudják érezni magukat egy fizikailag nem annyira vonzó férfi mellett. Nem véletlenül van azoknak a srácoknak akik ki vannak "tesizve" általában kifejezetten csinos bnőjük, feleségük. Én magamon is tapasztaltam ezt a folyamatot, amég mackós voltam nem kellettem a nőknek, aztán mikor lefogytam akkor nagyon jól ment a "csajozás", idén nyáron már nem úgy ment, 12-15kg-mal nehezebb vagyok mint mondjuk 2 éve, testzsírom meg folyamatosan 10% alatt, nehezebb így.
Mostani barátnőmmel még nyáron ismerkedtem meg, strandra pl. nem szívesen jön ki velem, mert kellemetlenül érzi magát. Hiába mondom neki, hogy nekem ő tetszik, meg nem érdekel más, őt zavarja, ha fürdőruhában megyünk emberek közé.
Aki izmos valószinűleg ért az edzéshez is, ezért keresem inkább az ő társaságukat, mert velük lehet beszélgetni az edzésről. :))))
Aki pl. nem ért hozzá igen-hamar kiesik nálam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!