Mióta edzettek jobban megy a csajozás?
Ez egy baromság.
Mackós testalkatom volt, míg nem edzettem, vagy nevezzük inkább skinnyfatnek. Ez még 11. osztályban volt.
4kg-ot szedtem fel egy nyár alatt(szóval még izmosnak se neveztem volna magam, csak emberibb alkatúnak) és volt olyan lány osztálytársam, akit nem tudtam levakarni magamról, pedig azelőtt hozzám se szólt.
Ha már tényleg komoly formád van, akkor az frusztrációt válthat ki a nőkből. Mint mikor te meglátsz egy 10/12-es csajt, és azt mondod, hogy áhh ennek úgy sem kellenék. Egy mackós mellett nem fogják folyton azt érezni, hogy bármikor elhagyhatják őket. Ettől függetlenül még igenis bejön nekik a szép, kidolgozott, arányos! forma.
A testépítés, mint sport adhat önbizalmat, nem mint jó külső. Csinálj valamit, legyen az bármi, amire büszke lehetsz, akkor lesz önbizalmad, és könnyű lesz csjozni.
Én legalábbis így látom a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!