Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mióta edzettek jobban megy a...

Mióta edzettek jobban megy a csajozás?

Figyelt kérdés
Sziasztok, sok nőt kérdezgettem már. Érdekes módon nekik, jobban tetszik egy kicsit mackós testalkat, mint egy testépítő. Nagyjából 100ból 90-nek jobban tetszik, a mackos a maradék 10 pedig vagy a vékony vagy a testépítőket szeretik.

2015. nov. 29. 12:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Ez egy baromság.

Mackós testalkatom volt, míg nem edzettem, vagy nevezzük inkább skinnyfatnek. Ez még 11. osztályban volt.

4kg-ot szedtem fel egy nyár alatt(szóval még izmosnak se neveztem volna magam, csak emberibb alkatúnak) és volt olyan lány osztálytársam, akit nem tudtam levakarni magamról, pedig azelőtt hozzám se szólt.

2015. nov. 29. 12:57
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert leszarom a nőket. Most úgyis Fegyencedzést nyomok, a sitten meg mindenki homár. Ennyi.
2015. nov. 29. 13:01
 3/22 Cortez70 ***** válasza:
100%
Nem ezen múlik elsősorban. Ha bejössz fejre egy nőnek és jó humorod van, magabiztos vagy, akkor lehetsz izmos és akár mackós is. Nekem mindig volt nőm, soványan, dagadtan és izmosan is.
2015. nov. 29. 13:03
 4/22 Sowilo ***** válasza:
38%
A csajozásnak kb a legkisebb részét adja a kinézet...
2015. nov. 29. 13:43
 5/22 Kisboltos ***** válasza:
95%

Ha már tényleg komoly formád van, akkor az frusztrációt válthat ki a nőkből. Mint mikor te meglátsz egy 10/12-es csajt, és azt mondod, hogy áhh ennek úgy sem kellenék. Egy mackós mellett nem fogják folyton azt érezni, hogy bármikor elhagyhatják őket. Ettől függetlenül még igenis bejön nekik a szép, kidolgozott, arányos! forma.

A testépítés, mint sport adhat önbizalmat, nem mint jó külső. Csinálj valamit, legyen az bármi, amire büszke lehetsz, akkor lesz önbizalmad, és könnyű lesz csjozni.

Én legalábbis így látom a dolgot.

2015. nov. 29. 16:33
 6/22 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem,hogy majd izmosabban kelleni fogok a nőknek.Sajnos nem így lett.
2015. nov. 29. 18:24
 7/22 *Glissade* ***** válasza:
Nekem az izmosabb férfiak tetszenek.
2015. nov. 29. 18:44
 8/22 *Glissade* ***** válasza:
Mármint a naturál izmos forma, amihez nem társul beképzeltség,nagyképűség, önző viselkedés.
2015. nov. 29. 18:47
 9/22 Cortez70 ***** válasza:
Gliss ez nem így van azért. Ismerek nagyon szerény cuccosokat és végtelenül beképzelt naturálokat. Nem izomtömegfüggő ez. :)
2015. nov. 29. 18:49
 10/22 anonim ***** válasza:
Ez relatív dolog.Egyrészt a nők amolyan skizofrén lények,sokszor a saját érzelmeiket sem értik.Az tény,hogy a legtöbb nőnek bejönnek a kockahasú,izmos férfiak,bármit is mondanak.Ha csak szexelni akarnak,akkor ezeket fogják választani,nem a mackósat,vagy a vékonyat.Utóbbiakat inkább párkapcsolatra,persze ettől még lefeküdhetnek velük ugyanúgy.Én mondjuk kövér voltam,több mint kicsit macis,és ugyan volt egy csaj akinek bejöttem valami rejtélyes oknál fogva,a legtöbb nő nem tekintett rám férfiként.De ahogy lefogytam és izmos lettem,már rögtön más lett a helyzet,szóval igenis számít.Mondjuk hozzáteszem fejre nem vagyok ronda állítólag,és azt ugye a legtöbb nő nézi.Szerintem az a lényeg,hogy mindenki találja meg azt,amiben jó,anélkül,hogy közben illúziói lennének(ha pl.valaki szó szerint kövér,vagy igénytelenül öltözködik,hiányos elöl a fogazata,büdös a szája,akkor ne várjon csodát)Én pl.nem vagyok egy agytröszt,de van akire pont azért buknak egyes nők,mert okos,és nem azt nézik,hogy izmos-e vagy különösebben jóképű.
2015. nov. 29. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!