Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet az, hogy 1 nap...

Hogy lehet az, hogy 1 nap alatt 86kg-ról 86,6kg lettem és diétázok?

Figyelt kérdés

5 napja diétázok, 87kg-al kezdtem. Az étrendem 1g/tskg ch és 2g/tskg fehérje 0,75-1g/tskg zsír.

Tegnap megmértem magam a teremben (digitális mérleg) és 86-ot írt. Ma 86,6-ot. Kb 10 papírzsepivel volt több a zsebemben, semmivel sem több, mint tegnap.

Tegnap 18-al egykezes bicepszeztem picit csalva, ma 19kg-mal ugyan ez full szabályosan. Edzésnapokon 5g kreatin megy és minden nap 3 szem shredex. Mondjuk most jut eszembe, hogy tegnap szinte nem is ettem egész nap edzés előtt csak 2 szelet, kb 150g csirkemellet, mert zh-kat írtam, csak aztán volt időm enni, de ma már kajáztam előtte bőven, mert most edzettem.

Ez mitől van? Lehet ezt a kajálás rovására írni vagy valamit nagyon sz4rul csinálok?

2015. nov. 27. 21:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, pont annyi jött ki, mint máskor.

Pont ezaz, hogy logika szerint nem hízhatok, de mégis megtettem, ezért kezdtem aggódni.

2015. nov. 28. 09:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Fogd már föl, hogy nem híztál.

Hízás = testzsírnövekedés.

A tömeged nőtt, mert pl. még nem pisiltél eleget.

2015. nov. 28. 11:21
 13/16 A kérdező kommentje:
Fel van fogva, leírták már többen is, akkor nem értem minek kell még egyszer gyökérnek nézni.
2015. nov. 28. 12:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Csalo kajat eszel,uditoket iszol,ehezteted a szervezeted(egesz delelott nem eszel),es csodalkozni fogsz,ha veletlen elkezd majd raktarozni?

Hogy mit csinalsz?Egyel ugy,ahogy a dieta eloirja,vagy ne dietazz.

2015. nov. 28. 17:53
 15/16 anonim ***** válasza:

#14: Ez az egyik kedvencem, amikor valaki felhozza, hogy a test kalóriadeficitben zsírtartalékot képez... Nem a semmiből, egyenesen a hiányból... A tapasztalatok sem mutatják ezt.

Délelőtt nem enni pedig nem éhezés, ráadásul megvannak az előnyei. Bizonyára nem mindenkinek való, de egyesek szervezete pont így működik jól, délelőtti evéssel csak éhes és enervált lesz. Ez az egyik a sok táplálkozásbeli dolog közül, ahol nincs általánosan jó és rossz megoldás, ez egyénfüggő.

2015. nov. 28. 18:20
 16/16 A kérdező kommentje:

-.-

Nem TUDTAM enni délelőtt és nem is tudtam volna még sokáig, ezért ettem egy gyrost délben, hogy ne legyek egész nap tápanyaghiányban. Monster ZERO-t ittam, ami cukormentes és sok koffein van benne.

Miből raktároznék, amikor nem is eszek szinte ch-t? Az az egy gyros volt(Ez is csak muszájból, mint már leírtam harmadjára is.) és 2 kanál borsófőzelék, amiben alapból csak zsír és minimális fehérje van és egy kevés elenyésző ch. (Ugye 2 kanálban..)

2015. nov. 28. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!