Hogy lehet az, hogy 1 nap alatt 86kg-ról 86,6kg lettem és diétázok?
5 napja diétázok, 87kg-al kezdtem. Az étrendem 1g/tskg ch és 2g/tskg fehérje 0,75-1g/tskg zsír.
Tegnap megmértem magam a teremben (digitális mérleg) és 86-ot írt. Ma 86,6-ot. Kb 10 papírzsepivel volt több a zsebemben, semmivel sem több, mint tegnap.
Tegnap 18-al egykezes bicepszeztem picit csalva, ma 19kg-mal ugyan ez full szabályosan. Edzésnapokon 5g kreatin megy és minden nap 3 szem shredex. Mondjuk most jut eszembe, hogy tegnap szinte nem is ettem egész nap edzés előtt csak 2 szelet, kb 150g csirkemellet, mert zh-kat írtam, csak aztán volt időm enni, de ma már kajáztam előtte bőven, mert most edzettem.
Ez mitől van? Lehet ezt a kajálás rovására írni vagy valamit nagyon sz4rul csinálok?
Lehet több folyadékot ittál, mint tegnap, a víz sokat hoz.
Amúgy meg felesleges naponta mérni, mert egy nap alatt úgysem tudsz annyi zsírt elégetni, ami megbízhatóan kimutatható. Én mindig a hétnek ugyanazon a napján, ugyanazon étkezés után mértem. Egy hét alatt már mérhető valamilyen változás.
Írtad,hogy kevesebbet ettél.
a ch sok vizet képes megkötni.(viszonylag)
Szerintem is csak hetente mérd.Bár én tömegelek,de én úgy szoktam,hogy minden héten ugyan azon a napon,ugyan abban az időpontban(egy étkezésem után.)+Előtte kis+nagy wc-t is szoktam végezni.
Az én testtömegem egy napon belül ingadozik 2-3 kg-ot, étkezéstől, ivástól, izzadástól, wc-zéstől függően.
0,6 kg SEMMIT nem jelent.
Nem, nem sok 60 deka, egyik napról a másikra sem. Plusz/mínusz 2-3 kg 2 nap alatt sem jelenti azt, hogy bármit is változott a zsírtömeged... Ez főleg a víz miatt van, de a salakanyag mennyisége is változhat.
Pár nap semmi, 2 kiló semmi. Hosszabb távon, nagyobb léptékben nézd a dolgokat, mielőtt aggódni kezdesz.
De tök felesleges aggódni, ha jól eszel.
Nekem aztán eszembe nem jut feltételezni, hogy mondjuk felugrott 1 kiló zsír egy hét alatt, ha egyszer pont úgy eszem, mint máskor :D Nem vagyok fényevő, ebben biztos vagyok ;)
(Hogy nem haltok éhen ennyi evés mellett...)
Nem számoltam ki, nem is tudom, de nem ettél ma kicsit túl sok fehérjét? :D Na mindegy, drága energiaforrásod van ma, ez a te dolgod.
Ha nem eszel sokat, tényleg ne képzeld már, hogy bármit is számít plusz 1-2 kiló, ami megjelenhet a mérlegen... Gondolkozz logikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!