A profi súlyemelők hogyan tudnak akkora nagy izomtömeggel rendelkezni a kis testsúlyukhoz képest? Pedig az izom ráadásul nehezebb mint a zsír?
Figyelt kérdés
A TV-ben láttam a súlyemelés világbajnokságot. 85 kg-os kategóriában olyan 180 cm magasság körüliek voltak, és volt néhány akkora izomtömeggel rendelkezett, mintha lett volna 90-100 kg-os. Volt vagy 44-es karja, meg 70 -es combja biztos. Hogy lehetséges ez? Én 80 kg vagyok, 180 cm magas, aztán van 37-es karom, meg 61-es combom. A testzsír százalékom meg ugyan annyi lehet.
Szerintetek?
2015. nov. 26. 10:44
11/14 anonim válasza:
Persze, változtatni kell. A konditeremben sok gép van, így új módszerekkel, más szögekből, akár más tartományban tudod megdolgozni az izmaid.
12/14 MRWHALE válasza:
Én 190 cm vagyok és amikor elkeztem az edzést akkor 80 kg voltam, 1 év után átlag heti 4 edzésel 10 kg színtiszta izmot szettem fel és büszke is vagyok magamra ,hogy minden féle szerek nélkül elértem ezt az eredményt.3 évnyi edzés után a 37-es kar gyanusan gyönge, nekem is 37-es viszont 1 év után.Én is csak azt tudom mondani mint az előtem lévők ,hogy te elérted a genetikai határod maximumát.Amit írtál ,hogy 90-100 kg az sok 180 cm magassághoz, én is csak azt tudom mondani ,hogy az nem sok aki komolyan veszi a dolgot az 120 kg is lehet és természetesen izomban értendően.Esetleg kardio edzésel tudnád növelni a teljesítményed pl: futás biciklizés úszás.
13/14 anonim válasza:
kox nélkül soha senki nem lesz 120kg...
14/14 anonim válasza:
lehet, hogy inzulinrezisztens vagy, esetleg öregebb vagy, vagy nem termelődik elég teszto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!