Mit tegyek? Öv vizsgára készülök,120 fekvőtámaszt kell megcsinálnom, de nem igazán megy. Le mentem egy profi kondi terembe, és a profik segítségét kértem, majdhogynem az izom hegyek ki nevettek, a pitiáner 120 fekvőtámaszommal.
Figyelt kérdés
Szó szót váltott,és utána jött a blama,barátaim 60 körül össze csuklottak... Ilyen alapon van értelme kondi terembe fekvőtámaszra edzenem?2013. ápr. 7. 09:36
1/7 anonim válasza:
Az mindenesetre egy idióta övvizsga,de mindegy. Mondok valami misztikusat, ha sok fekvőtámaszt kell csinálnod, akkor csinálj sok fekvőtámaszt. Profitálni ugyan nem profitálsz belőle semmit, de teljesítheted az értelmetlen feladatot.
2/7 Maxwell90 válasza:
vagyél pl shopbuilderröl vagy gyurós boltban lehet kapni teljesitmény fokozót próbáld ki.
3/7 anonim válasza:
szép feladat h bírkózol meg vele??
4/7 anonim válasza:
erre funkcionálisan tudsz ráedzeni a leginkább, szóval azokat a testrészeidet erősítsed amelyeket igénybe kell venned, de a mozdulat az legyen hasonló mint a fekvőtámasznál.Ilyen mennyiségnél előjöhet a savasodás kérdése acid killer nevű táplálékkiegészítőt tudom ajánlani.
5/7 anonim válasza:
gyakorolj sokat de ne minden nap, a könyököd meg ne nyújtsd ki teljesen mert semmi nem marad belőle
6/7 greeen válasza:
övvizsgára készülsz és nincs egy valamire való edződ???? Terembe mész tanácsot kérni egy ilyen hülyeségről amikor ott a Sensei-ed?:))) ne haragudj de akkor te még ne készülj övvizsgára mert valami nagyon zavaros még a környezetedben. Ettől függetlenül egy valamire való edző is felkészít egy ilyen "gyakorlat" teljesítésére, de ne téveszd össze az erőállóképességet a sima funkcionális testépítéssel. Azért a látatlanban általad izomhegyeknek mondott delikvensek, ha valóban azok valószínűleg 4 szer akkora súlyt nyomnak ki maxba fekve, mint te.még akkor is ha 3-szor annyi fekvőtámaszt csinálsz. fura mi? megvannak ennek a sportnak is a szélsőségei mint ahogy létezik 100 méteres sprint és maratonfutás is.De nem várjuk el a sprintertől hogy teljesítsen 40 kilóméteren és az 55 kilós Etióptól sem, hogy 10 sec alatt fussa a 100 métert...
7/7 aikiboxer válasza:
Erősen csodálkoznék, ha a sensei le tudna nyomni 120 szabályos fekvőtámaszt. Ez teljesen irreális elvárás. 3-4 részletben egy jó kondíciójú ember, aki kifejezetten erre gyúr, le tudja nyomni, de egyben, szabályosan nagyon-nagyon kevesen. Biztos vagyok abban, hogy a senseinek se megy 30-40 szabályos fekvőtámasznál több egyhuzamban.
Ilyenkor jön az, hogy az emberek csalni kezdenek. "Kento" = kamufekvőtámasz stb. Ehhez viszont nem kell konditerembe menned, ezt karate edzésen is tudod gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!