Edzőterembe járok. Azt hittem erösődni fogok. Ez helyett még gyengébb vagyok, mint mikor elkezdtem. (1.5év alatt) Vajon miért?
Figyelt kérdés
2015. nov. 24. 09:57
11/17 *Glissade* válasza:
Tedd testbarátabbá és ne kínozd magad!
Nyilván nem azt mondom, hogy mostantól 10kg-mal csináld az evezést, nehogy szenvedned kelljen, hanem azt, hogy az adott szintednek megfelelően edz!!!!!
Nagyon vékony a határ a hatékony, kemény edzés között, ami a fejlődésedet szolgálja és túledzés között, ami leépít.
Ezt kell pontosan belőni, minden egyes edzésen!
12/17 anonim válasza:
kevés fehérjét viszel be. nekem is ugyan ez volt a problémám, de amióta több fehérjét fogyasztok már erősödök. Én például sokáig azthittem hogy elég nekem 2/tskg fehérje, de kevés. Nekem kb 2,5 kell tömegelésnél is. És azóta erősödök. Mennyi a napi fehérjebeviteled?
13/17 anonim válasza:
amíg csak 2/tskg-ot vittem be, addig fáradt és levert voltam.
14/17 A kérdező kommentje:
nekem is kb 2gr/tskg
2015. nov. 25. 18:21
15/17 Mirk válasza:
Tényleg ennyi a titok?
2 helyett 2 és fél gramm fehérje testsúlykilogrammonként?
Eddig hiába edzettél, csak fáradtabb és gyengébb lettél, akármennyit edzettél, aztán mióta 160 helyett pontosan 200 gramm fehérjét eszel azóta a fejlődésed megszaladt mint a ló és a vállaidon szakadnak szanaszét a pólók?
Nem kötekedni akarok, csak ez olyan viccesen hangzik :)
16/17 anonim válasza:
de pedig így van, elhiheted. Rengeteget számít az a kevés fehérje is.
17/17 anonim válasza:
gyere asztalosnak. 1,5 év alatt olyan szálkás leszel mint egy keszegraj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!