Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha egyszerűen nincs időm...

Ha egyszerűen nincs időm aerobozni diéta alatt, akkor helyette mi legyen?

Figyelt kérdés

Holnaptól diétázok 2 hónapot legalább (Tudom, hogy karácsony, meg minden, de nem érdekel, erős leszek, kibírom.) és így is csak heti 3, ha nagyon akarom, akkor vasárnap még egy edzés beleférhet, szóval 4 edzésem van, mellette főiskola és ezáltal nincs időm külön más mozgásformára. Januárban felveszem majd az úszást is, de most az nem lényeges. Szóval nem fér az időmbe, hogy súlyzók mellett fussak is. Arra gondoltam, hogy vasárnap begyömöszölök még egy edzést és akkor ezeket az edzéseket főként alapgyakorlatokkal spékelem meg vagy összetett gyakorlatokkal, ami hajtja a szívet. 1 órás, nagy intenzitású, teljes testes edzések. Elég ez? Ha nem, mi legyen még?

Kajával most ne foglalkozzunk, azzal nincs baj.

2015. nov. 23. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Aerobot teljesen jól lehet helyettesíteni alacsonyabb kalóriabevitellel. Amúgy is csak annyi szerepe van, hogy ha valaki szeret többet enni, akkor azzal ellensúlyozhatja. Kimarad az aerob? Nagy ügy, egyél kevesebbet.
2015. nov. 23. 21:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is jól hangzik így, edzés, jó étrend és kalóriadeficit, ez a fontos :)
2015. nov. 23. 23:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Aerob = minden ami még nem anaerob...

Boltba menés, suliba menés, tv-nézés, főzőcskézés... Ez mind aerob tartományban van... Picit hülyén hangzik, ha valaki azt hiszi, nincs ideje aerobozni... Neked edzeni nincs időd...

2015. nov. 24. 07:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi a válaszokat.
2015. nov. 24. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!