Ti mennyiből oldjátok meg az étrendet?
Sziasztok, nem tudnám szinte minden nap ugyanazt enni, ezért próbáltam minél változatosabbá tenni az étrendemet. Minden nap az a 1 óra másfél nem vág földbe, még el készítem. Na szóval bárhogyan is próbáltam hogy minél olcsóbb legyen 28-32 ezer között lenne. Ebből 4 nap csirkemell 3 nap csirke comb... Pihenő napokon vegyes párolt zöldség csirkemellel.
Lenne egy második kérdésem is. Nos 90kg vagyok az étrendemmel 130-140 lenne a fehérje mennyiség, étrend kiegészítő nélkül. Ti vennétek mellé, étrend kiegészítőt vagy inkább zöldségre kis plusz húsra költenétek inkább?
1,5 óra kel az elkészítéshez? A csirke megsült 10 perc alatt, a rizs se sokkal több idő, a zöldség se vészes, a folyamatok mehetnek nagyjából párhuzamosan. Nekem a napi kaja elkészítése kevesebb idő, mintha 3x kellene valami hulladék szendvicset összedobnom.
A kaja meg sok pénz, ha nem egészséges, akkor még több is. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!