Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mennyiből oldjátok meg az...

Ti mennyiből oldjátok meg az étrendet?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nem tudnám szinte minden nap ugyanazt enni, ezért próbáltam minél változatosabbá tenni az étrendemet. Minden nap az a 1 óra másfél nem vág földbe, még el készítem. Na szóval bárhogyan is próbáltam hogy minél olcsóbb legyen 28-32 ezer között lenne. Ebből 4 nap csirkemell 3 nap csirke comb... Pihenő napokon vegyes párolt zöldség csirkemellel.

Lenne egy második kérdésem is. Nos 90kg vagyok az étrendemmel 130-140 lenne a fehérje mennyiség, étrend kiegészítő nélkül. Ti vennétek mellé, étrend kiegészítőt vagy inkább zöldségre kis plusz húsra költenétek inkább?

2015. nov. 19. 14:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos a túlsúly / nagy tömeg ezzel jár. Nekem is 28-30 körül volt a kajám, most, hogy lefogytam (meg persze 1-2 dolog másképp van), már megvan 22-23-ból is. Szóval nem mindegy, hogy mihez képest annyi, amennyi.
2015. nov. 19. 16:41
 2/3 Osynho ***** válasza:

1,5 óra kel az elkészítéshez? A csirke megsült 10 perc alatt, a rizs se sokkal több idő, a zöldség se vészes, a folyamatok mehetnek nagyjából párhuzamosan. Nekem a napi kaja elkészítése kevesebb idő, mintha 3x kellene valami hulladék szendvicset összedobnom.

A kaja meg sok pénz, ha nem egészséges, akkor még több is. :/

2015. nov. 19. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Kábé 50 ezer.
2015. nov. 19. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!