Ismertek hatásos tömegnövelő porokat?
Lassan másfél éve edzem az elején elég szépen növekedtem sima fehérjétől de beálltam egy szintre amit ha szétszakadtam minden edzésen még úgy se tudtam átlépni.
Most kihagytam 3 hónapot totál összeestem bár inkább csak szálkásabb lettem de most vissza szeretnék térni a kondihoz és érdekelne,olyan tömegnövelő ami nektek is bejött és nem kellett napi 1-1 adagnál többet inni bár én eddig is csak edzés után ittam.
ja és ezek mellett természetesen normálisan kajálok és odafigyelek a megfelelő szénhidrát és fehérje bevitelre szóval nem a tömegnövelőtől várom szimplán a csodát de jó lenne olyat kipróbálni ami tutira jó.
A zöld jumbo-tól hatásosabb tömegnövelő nincs!
Ezt Vörös Zoli is megmondta.
Neki biztos mindenki el is hiszi.
Étrend az hozza a tömeget
Edd a jumbot Jézus is ezt használta itt van rá a bizonyiték [link]
Ha spontán szálkásodsz, akkor gondolhatod, hogy kalóriadeficitben vagy. Úgy nehéz fejlődni. Egyél többet. Ha inkább fogysz, mint nősz, akkor neked annyi kalória nem elég és kész.
Láttam már itt embereket, akik annyival akartak tömegnövelni, amivel sok nálunk jóval vékonyabb s kevésbé izmos fickó is tempósan fogyott volna. Egyeseknek pedig szokatlanul sok energia kell a méretükhöz képest, ezt nyilván tükröznie kell az energiabevitelüknek.
" ja és ezek mellett természetesen normálisan kajálok és odafigyelek a megfelelő szénhidrát és fehérje bevitelre szóval nem a tömegnövelőtől várom szimplán a csodát de jó lenne olyat kipróbálni ami tutira jó."
ha tisztaban vagy mit hogy kell enni akkor miert ettol varod a "hatast" ember
6#-os válaszolónak:
Nem várok nagy csodákat semmilyen portól mert ami azzal jön fel 1-1 kisebb kihagyás után el is tűnik... viszont minden szakirodalom ajánlja edzés utáni azonnali fehérje turmix vagy tömegnövelő turmix fogyasztását mert sokkal gyorsabban szívódik fel mint egy nagyobb adag lazac rizzsel vagy csirkével vagy bármi szilárd kajával..
"mert ami azzal jön fel 1-1 kisebb kihagyás után el is tűnik..."
Azzal nem jön semmi, mint ahogy már el lett mondva, a tömeg az étrendtől jön, nem az edzés utáni cikros víztől... Az egyedül az anabolikus ablak legendája miatt kell innod cukros vizet...
Fehérje + zabpehely, nem kell ide semmi tömegnövelő marhaság.
Fehérje meg legyen igazi minőségi termék, pl. az USA-ból. Na nem azokra értem amiknek a nevében benne van, mert attól még nem lesz az :)
Pl. TwinLab, Dymatize, Gaspari, Weider, ON.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!