Tudtok e olyan tömegnövelőt, amit hatásos és ha abba hagyjuk, akkor nem esünk vissza?
Figyelt kérdés
Én 15 éves vagyok folyamatos edzésben vagyok, 37-es a karom de most mintha megállt, eddig nem szedtem semmit. Olyan tömegnövelőt keresnék ami nagyot dob rajtam de ha abba hagyom akkor ne essek vissza 37-ra.2013. febr. 6. 15:37
1/7 anonim válasza:
Ha nincs megfelelő táplálekménnyiség akkor így is úgyis visszaesel. Nem tömegnövelő függvénye.
2/7 anonim válasza:
Ha abbahagyod és pótolod szilárd kajával a kiesett tápanyagmennyiségeket, akkor nem esel össze. A tömegnövelő is csak kaja, nem instant izom.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Amennyiben egy megnövelt kalória bevitel lecsökken, akkor nincs olyan tömegnövelő, meg semmi ami ezt pótolná.
5/7 NagyonGonosz válasza:
Ahogy a többiek mondták szilárd kajával kell pótolni. Persze a szinten tartáshoz nincs szükség annyi tápanyagra mint a tömegnöveléshez.
6/7 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy a tömegnövelő vízmegkötésűek és mivel aktívan sportolok ezért nem fog megmaradni akkorának az izomzatom. Mert én most olyan tömeg növelőkre gondolok amik gyorsan hatnak. Valami olyan anyag kéne ami sejtmagon belül köti meg a vizet.
2013. febr. 10. 12:31
7/7 anonim válasza:
El vagy kicsit tévedve. A tömegnövelő az szénhidrát és fehérje általában. Nem csodaszer, ami rendkívüli varázserővel megköti neked az izmokat SEMMIVEL nem köt meg több vizet, mint pl egy csirke-rizses kaja! Mivel a tömegnövelő is csak KAJA!!!
De használj akkor kreatint, ha vízmegkötés kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!