Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A protein árthat az egészségnek?

A protein árthat az egészségnek?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok,rendszeresem sportolok (Box,futás,biciklizés),az alábbi protein szeretném megvásásrolni. Tudom,hogy a protein az fehérje,tehát,ha ártana akkor egy szelet csirkemell is ártana.

Viszont azt írja,ha lejebb görgetünk,hogy gyermekektől elzárva tartandó és nem alkalmas gyermekeknek. Ártana nekem,ha az utasítást betartóan szedném,vagy nem?

2015. nov. 15. 12:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért van ráírva mert egy kétéves gyerek ha megtalálja kajálni az egész dobozt és kifossa az agyát is az nem tesz neki túl jót. Nehéz kikövetkeztetni.
2015. nov. 15. 12:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Jah,hát igen! Értem. Csak tudod én még nem vettem soha,semmi ilyesmi félét,és ezért kérdeztem meg,nem akarok tudatlanul belevágni.
2015. nov. 15. 12:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Kiszámolod napi hány g fehérjére van szükséged nagyjából (2x saját testsúlyod kg-ban), ezt nagyrészt szilárd kajából fogod bevinni, a por pedig abban fog segiteni, hogy könyebben meglegyen ez a szám és kényelmesen elkészíts vele egy reggelit, vagy egy edzés utáni turmixot. Ennyi és nem több.
2015. nov. 15. 13:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Ismerősömnek volt valami problémája talán a veséjével. Elméletileg a ,,fehérje dús étkezés'' tehetett erről, de ez nem tudom mennyire reális.
2015. nov. 15. 13:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem a fehrje dús étkezés tehet róla csak talán nem napi 1 liter vizet kéne meginni főleg ha fehérjedúsan étkezel ezt nem fogja fel senki
2015. nov. 15. 13:18
 6/10 anonim ***** válasza:
felesleges, egyel hust, tojast, sajtot.
2015. nov. 15. 15:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy bajod lenne tőle. Csak ha nagyon fehérjedúsan táplálkozol, akkor legyen elég rostokban gazdag étel és fogyassz sok folyadékot (a sporthoz az amúgyis kell), mert a fehérje keményíti a székletet.
2015. nov. 15. 15:41
 8/10 anonim ***** válasza:
A bébiétel is tejsavó protein és cukor ezért csak az adagolás miatt lehet ok a gyerek elől való elzárásnak.Ami esetleg betegségre okot adhat ezzel kapcsolatban,ha nem nézed a ch tartalmát megvételnél és napi több alkalommal is iszod a cukros löttyöt,akkor lehetsz cukorbeteg idővel.A másik dolog,hogy válhatsz laktózérzékennyé bizonyos fokig a tejsavóban lévő laktóz miatt.Ezért ha maximálisan egészséges mellékhatások és allergének nélküli fehérje kiegészítőt szeretnél,akkor a tojásfehérje por lenne a jó választás,ennek az inzulin válasza is alacsonyabb,mint a tejsavóé.
2015. nov. 15. 18:22
 9/10 anonim válasza:
mindenben van fehérje, ha a húst eszed abba is van, még a kib@ szott szendvicsedben is. Szerinted a k% @rva ősemberek min éltek?
2015. nov. 16. 20:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Látom nem értetted a kérdést,előttem lévő kommentelő....a többieknek köszönöm!
2015. dec. 27. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!