Ez mennyire mondható jó fejlődésnek 2 év alatt?
Figyelt kérdés
Ez a kép még valamikor a kezdet kezdetén készült 2013-ban.
Ezt most csináltam.Nem vagyok rajt bedurranva.
És kb.hányasnak nézitek a felkaromat?
2015. nov. 14. 20:50
1/12 anonim válasza:
38kb hát 2 év alatt azért lehet jobbat is elérni föleg h a zsir párnák ott vannak a hasadon
2/12 anonim válasza:
Két év alatt ez korrekt. Még két év és talán egy szálkásítást mehet is. Kar 38 kb. Hány kg voltál és most mennyi vagy?
3/12 - palilaci - válasza:
Kar 40-42
2 év alatt picit kevés, mert nem volt gyenge az alap.
4/12 anonim válasza:
Hallod fél év alatt csináltam ilyet vagy mondhatjuk szeptember eleje ota mert akkor volt hónap kihagyás kaja is szar volt edzés se volt kb és nekem még zsir sincs
5/12 anonim válasza:
4.:
Neked is van előtte- utána képed, amit megosztanál a közönséggel?
Szerintem szeptembertől elérni ezt (2,5 hónap) durva dolog.
6/12 - palilaci - válasza:
dehogy van. csoda hogy irni tud a parasztja nemhogy kepet csinalni
7/12 A kérdező kommentje:
Olyan 50-53 kg körül.Most 70 kg.Voltak közben kisebb visszaesések.A kajám csak idén szeptembertől van rendben.
2015. nov. 14. 21:48
8/12 anonim válasza:
Éreztem valahogy, hogy a kaja az nem volt végig frankó. Rendes kajával csináld még két évig és akkor lehet ebből még 85 kg is, attól függően, mennyit szánsz rá. Magasság?
9/12 anonim válasza:
Hát nincs kép nem fotozom magam meg ha van már edzés multad akkor hamar jönnek vissza a kilók
10/12 anonim válasza:
gyuros vagy egy nagy troll, vagy tényleg ilyen h.lye:D
Akár hány válaszát láttam azon kívül hogy a saját segge szagától is feláll neki nem sok érdemi hozzászólása van a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!