Csinosodni szeretnék. Elég ennyi? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szóval 164 kg és 53 kg vagyok, tehát nem szeretnék fogyni sem hízni, viszont szeretném tónusosabbá tenni az alakomat és feszesebbé tenni a testemet. Heti 3 edzéssel, amely bemelegítésként kardioedzést majd a továbbiakban aerob edzést jelentene, illetve minden edzés után fehérje turmixot innék elegendő e egy ilyen alak eléréséhez? Nem szeretnék kocka hasat csak kifejezetten finom női vonalakat. Esetleg hozzáértőktől még szívesen fogadnék tanácsot, vagy javítást a esetleg valamit nem jól írtam volna.2015. nov. 14. 14:44
1/6 anonim válasza:
Hello.
Hogy vagy te egyszerre 164,és 53 kiló?
Viccet félretéve..Ha a genetikádból adódóan nem vagy hízékony,akkor szerintem jól fogsz kinézni.
2/6 A kérdező kommentje:
Tényleg elírtam :D szóval 164 cm és 53 kg vagyok :D Elnézést :D A heti 3 fehérje sokat fog segíteni ha a edzést kiegészítem vele?
2015. nov. 14. 15:26
3/6 anonim válasza:
Súlyzós edzést is akarsz végezni? Ha nincs súlyzós edzés, akkor aerob után szerintem nem is muszáj turmix.
Egy normálisan összeállított étrendre van szükséged elsősorban, nem a turmix fogja megváltani a világot.
4/6 anonim válasza:
Turmix jó ha van de első az étrend ezek nem csoda porok és súlyzós edzés nélkül nehezen leszel tónusos max a h.i.i.t edzés ami segit olvasd el a sárga kapszulát
5/6 A kérdező kommentje:
Most olvasom pont a sárga kapszulát :)a lábsúllyal végzett edzés is súlyzós edzésnek minősül?
2015. nov. 14. 16:01
6/6 anonim válasza:
Nem, az nem. Egy időben lábsúllyal futottam, de nem volt sok értelme, ahhoz meg hogy rendesen megmozgassa a lábizmot, túl kevés. Inkább egy rendes lábedzés a konditeremben + aerob edzés lábsúly nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!