Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csinosodni szeretnék. Elég...

Csinosodni szeretnék. Elég ennyi? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval 164 kg és 53 kg vagyok, tehát nem szeretnék fogyni sem hízni, viszont szeretném tónusosabbá tenni az alakomat és feszesebbé tenni a testemet. Heti 3 edzéssel, amely bemelegítésként kardioedzést majd a továbbiakban aerob edzést jelentene, illetve minden edzés után fehérje turmixot innék elegendő e egy ilyen alak eléréséhez? Nem szeretnék kocka hasat csak kifejezetten finom női vonalakat. Esetleg hozzáértőktől még szívesen fogadnék tanácsot, vagy javítást a esetleg valamit nem jól írtam volna.
2015. nov. 14. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Hello.

Hogy vagy te egyszerre 164,és 53 kiló?

Viccet félretéve..Ha a genetikádból adódóan nem vagy hízékony,akkor szerintem jól fogsz kinézni.

2015. nov. 14. 15:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Tényleg elírtam :D szóval 164 cm és 53 kg vagyok :D Elnézést :D A heti 3 fehérje sokat fog segíteni ha a edzést kiegészítem vele?
2015. nov. 14. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Súlyzós edzést is akarsz végezni? Ha nincs súlyzós edzés, akkor aerob után szerintem nem is muszáj turmix.

Egy normálisan összeállított étrendre van szükséged elsősorban, nem a turmix fogja megváltani a világot.

2015. nov. 14. 15:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Turmix jó ha van de első az étrend ezek nem csoda porok és súlyzós edzés nélkül nehezen leszel tónusos max a h.i.i.t edzés ami segit olvasd el a sárga kapszulát
2015. nov. 14. 15:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Most olvasom pont a sárga kapszulát :)a lábsúllyal végzett edzés is súlyzós edzésnek minősül?
2015. nov. 14. 16:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, az nem. Egy időben lábsúllyal futottam, de nem volt sok értelme, ahhoz meg hogy rendesen megmozgassa a lábizmot, túl kevés. Inkább egy rendes lábedzés a konditeremben + aerob edzés lábsúly nélkül.
2015. nov. 14. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!