Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sertés comb tenyleg 245...

Sertés comb tenyleg 245 kcal/100g? Honnan tudjam mit eszek ha sovány hus, mennyit számoljak ra?

Figyelt kérdés
( ha nem en keszitem el)

#sertéscomb #sovány hu
2015. nov. 10. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
A sertés az hol sovány? Meg azt se tudod h hány gramm a hus
2015. nov. 10. 20:11
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

A sertés sovány. Még a szalonna is. A picit zsíros az nálam ott kezdődik, hogy elém raknak egy bödön disznózsírt.

Üdv, Beni 150 kg (erőemelő)

2015. nov. 10. 20:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Ugy értettem, hogy a sertés hus soványabbik resze
2015. nov. 10. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:

A comb az nem sovány hús... Honnan tudjad? Meg kérdezed, elnézést de ez milyen, fajta húsból lett készítve. Sovány:Csirke(amit én eszek, comb és mell.)

Hal(tökjó mert, ez rengetek fehérjét tartalmaz.)

Pulyka(kicsit drágább mint, a csirke.) Viszont szép húsos és nagyon vékony csontja van.:) Így nagyrészt a húst és nem a csontot veszed meg.:)

Mellékesen (Sáska sok protein van benne, viszont kicsi és sokk kéne belőle hogy jól lakj.) Viszont ha nem vagy finnyás simán le lehet, nyomni bear grylls is megette.

Ezt pontosan nem tudom, de lapocka is jó lehet.:)

Írd be.: builder gasztro a youtuba

Mutatnak kaja készítést, nagyon jó és elég szép ízletes kajákat, lehet össze dobni. Én 0 főzés tudománnyal, meg tudom magamnak csinálni akkor te is.:)

2015. nov. 10. 20:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha elkészíted párszor magadnak is, onnantól meg tudod saccolni mit tesznek eléd.

Én a leggyakrabban általam fogyasztott kajákban a legmagasabb értékkel rendelkező makrókat +-10-es kerekítéssel betanultam, + mivel általában magamnak főzök, ezért ha étteremben elém teszik meg tudom saccolni, miből mennyi van a tányéromon. De amúgy sem az a jellemző, hogy marha sokat járnék étterembe, a kedvenc gyrososomnál pedig mivel 10 éve minden reggelt ott indítok, már személyre szabott gyrost kapok...

2015. nov. 11. 06:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja és ne a kcal-al goglalkozz, hanem a makro tápanyagokkal és glikémiás indexel.
2015. nov. 11. 06:49
 7/9 Szintiszoli123 ***** válasza:
Vagy inkább az inzulin indexszel.
2015. nov. 11. 16:07
 8/9 Szintiszoli123 ***** válasza:

Ha csomagoltat veszel boltban, az nagyjábból homogén, és ennyivel számolhatsz:

[link]

Aztán itt van egy ellenpélda ugyanattól a hipermarkettől, csak másik gyártótól:

[link]

Az utóbbira kevesebb zsírt adtak meg, holott maga a cucc szemmel láthatóan jóval zsírosabb.

A gyártók kb. tojnak bele, levédik magukat az "átlagos" szóval a tápértékadatoknál.

Tapasztalatom szerint, ha 5 grammal számolsz, nem lősz nagyon mellé. Ha nem sertéscombra alapozol, nem fogod észrevenni, ha napi szinten tévedsz 2-3 gramm zsírt a makrószámolásnál.

2015. nov. 11. 16:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a válaszokat! :)
2015. nov. 12. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!