Kis súlyfelesleg leadása? Hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok, pár hónapja kezdtem el kondizni, az eredmény már szemmel látható, azonban van egy kis súlyfelesleg a hasamon és még ezt szeretném ledobni, de nem tudom, hogyan. Futni kezdtem el 2 hete (pihenőnapokon, tehát heti 4x), illetve próbálok nem minden szart összekajálni, mit tudnék még csinálni? Pénz hiányában, nem tudok mindennap csirkét meg halat enni, ráadásul szüleimmel élek, így nem sok beleszólásom van abba, hogy mit főznek. Fiú vagyok, 18 éves, 75-76kg közt mozgok és 183 cm vagyok.2015. nov. 10. 16:12
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Régebben elég sokat futottam és jól bírom, van hogy egy órát kocogok, de egy időre abbahagytam és most 2 hete kezdtem el megint, ez kimaradt.
2015. nov. 10. 16:33
3/6 anonim válasza:
Zsírt akkor vesztesz, ha kevesebb energiát viszel be a szervezetedbe mint amennyit elhasználsz, vagy többet használsz el mint amennyit beviszel. > kalóriadeficit , aerob edzés.
Hogy ennek a tudatában légy, precizen kiszámolt, makrotápanyagokra lebontott étrended kell, hogy legyen. > szálkásító étrend.
4/6 anonim válasza:
római padot használj
hátramenetben beszivod a levegőt, előremozduláskor kifújod
A legjobb hasizomra
5/6 Osynho válasza:
A mozgás megvan, már csak a kaján múlik. Ha kevesebbet eszel, mint amennyit elégetsz, akkor fogyni fogsz.
6/6 anonim válasza:
Törzserôsítésnek azt ajánlom, hogy rúdon függeszkedô gyakorlatokat használj. > hanging leg raises, hanging leg wipers, windshield wipers. Gerinckímélôbbek.
Viszont a hasizmaid ereje vagy mérete nincs egyenes arányban a hasadon lévô zsír mennyiségével. A szálkás testhez szálkásító étrend kell. Még mindíg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!