Edzőterem és mindennapos testnevelés mizériára megoldás?
Az alábbi 3 szó jutott eszembe.
ne
legyél
punci
Létezne edzőterem látogatási papír? És ezzel kiváltható lenne a napi tesi a suliban? Én ezt most hallom először.
De ha így van, akkor a kondiban adnak egy igazolást a bérleted mellé, avagy le lehet valahonnan tölteni egy ilyen nyomtatványt, amit ott kitöltenek neked. De megismétlem még egyszer, én nem tudok ilyesmiről, de ha van akkor ez lehet a módja.
Általában nem olyan könnyű elintézni az ilyen felmentéseket. És ezt még az iskolák is válogatják.
Mindemellett én nem értem, hogy mi baj azzal a pár perc mozgással ott nap közben. Én élvezném (illetve élveztem), hogy fittebb vagyok a társaimnál...
Ha lenne napi 7-9 órád meg tanulnál még otthon 3-5 órát, akkor megértenéd, hogy miért nem hiányzik a céltalan óra. Volt egy párszor és dobálgattuk a kosárlabdát csak úgy. Ennyi volt az egész. Ráadásul nulladik órában van, mai minden nap van és 5:30-kor kelek. Így tudnék még egy picit aludni. Semmi gond nincs vele tulajdonképpen, csak össze van zsúfolva 4 osztály és céltalanul dobáljuk a labdát. Ennek én nem látom sok értelmét. Inkább eljövök hamarabb és pont van időm elmenni a terembe.
Köszönöm viszont a választ. Eddig ÁFÁS számlát kért a tanár, de ilyet nem tudtam szerezni. A nyugta nem jó. A bérlet meg ugye kell, amikor edzeni megyek, mert bemutatom. Csinálok egy ilyen nyomtatványt, amit majd lepecsétel a recepciós. Konkrétan ő sem adhat aláírást, ilyesmit szerintem, mert csak alkalmazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!