Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzőterem és mindennapos...

Edzőterem és mindennapos testnevelés mizériára megoldás?

Figyelt kérdés
Járok edzőterembe, de van ez a mindennapos testnevelés is. Gondoltam, hogy ha már járok és ki lehet váltani, akkor kiváltom. Ti milyen papírt vagy mit visztek, amivel igazolni tudjátok, hogy edzőteremben edzetek? Mit kellene bemutatni?

2015. nov. 10. 14:45
1 2
 1/13 Musclemore ***** válasza:
7%

Az alábbi 3 szó jutott eszembe.

ne

legyél

punci

2015. nov. 10. 14:53
 2/13 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem sajnos.
2015. nov. 10. 14:55
 3/13 anonim ***** válasza:

Létezne edzőterem látogatási papír? És ezzel kiváltható lenne a napi tesi a suliban? Én ezt most hallom először.

De ha így van, akkor a kondiban adnak egy igazolást a bérleted mellé, avagy le lehet valahonnan tölteni egy ilyen nyomtatványt, amit ott kitöltenek neked. De megismétlem még egyszer, én nem tudok ilyesmiről, de ha van akkor ez lehet a módja.

Általában nem olyan könnyű elintézni az ilyen felmentéseket. És ezt még az iskolák is válogatják.

Mindemellett én nem értem, hogy mi baj azzal a pár perc mozgással ott nap közben. Én élvezném (illetve élveztem), hogy fittebb vagyok a társaimnál...

2015. nov. 10. 15:03
 4/13 A kérdező kommentje:

Ha lenne napi 7-9 órád meg tanulnál még otthon 3-5 órát, akkor megértenéd, hogy miért nem hiányzik a céltalan óra. Volt egy párszor és dobálgattuk a kosárlabdát csak úgy. Ennyi volt az egész. Ráadásul nulladik órában van, mai minden nap van és 5:30-kor kelek. Így tudnék még egy picit aludni. Semmi gond nincs vele tulajdonképpen, csak össze van zsúfolva 4 osztály és céltalanul dobáljuk a labdát. Ennek én nem látom sok értelmét. Inkább eljövök hamarabb és pont van időm elmenni a terembe.

Köszönöm viszont a választ. Eddig ÁFÁS számlát kért a tanár, de ilyet nem tudtam szerezni. A nyugta nem jó. A bérlet meg ugye kell, amikor edzeni megyek, mert bemutatom. Csinálok egy ilyen nyomtatványt, amit majd lepecsétel a recepciós. Konkrétan ő sem adhat aláírást, ilyesmit szerintem, mert csak alkalmazott.

2015. nov. 10. 15:10
 5/13 anonim válasza:
Egyszerű: A suli tesitanárát kérdezd meg,hogy lehetséges-e a kiváltás és ha igen,akkor milyen sportra és onnan milyen papír kell a sulinak.
2015. nov. 10. 15:15
 6/13 A kérdező kommentje:
Lehetséges a kiváltás, a probléma ott a adódott inkább, hogy mivel tudnám megfelelően igazolni. Egy kis blokkot nem vihetek oda. A nyomtatvány lesz szerintem a megoldás.
2015. nov. 10. 15:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Aláírás egy ott dolgozó edzőtől, általában az iskola oszt erre a célra nyomtatványokat
2015. nov. 10. 19:20
 8/13 A kérdező kommentje:
Meg van oldva már. Úgy tűnik elintéztem a teremben. Elvileg így jó lesz, a tanárnak is ez az igénye.
2015. nov. 10. 19:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fogják elfogadni a konditermet,mert ott nem végzel kardió jellegű állóképességi edzést és ezt a tanár is tudja.Az egyik elsődleges célja a tesi órának pedig ennek a fejlesztése.
2015. nov. 10. 20:28
 10/13 A kérdező kommentje:
#9: Ezt komolyan gondoltad? Láttad már mi folyik egy ilyen órán?
2015. nov. 10. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!