A fehérje turmix laktat?
Figyelt kérdés
Nehany ismerosom mondja ahogy megissza olyan mint ha jol lakott volna es nem is ehes. Ez csak illuzio vagy tenyleg laktat?2015. nov. 9. 22:31
1/6 anonim válasza:
Én ezért szoktam kaja után, vagy kajálok edzés előtt és edzés után iszom.
Amúgy attól függ... ha 60 kg vagy, és kicsi a gyomrod akkor lehet felér egy adagos kajával.
2/6 anonim válasza:
Én volt h ugy csináltam h 2 adag fehérje aztán kb 10 percre rá ment a szilárd cuc szoval annyira nem laktat bár az elsönél majdnem vissza jött de akkor lement kb 2.5 liter mennyiségu kaja meg viz
4/6 anonim válasza:
Ha azt mondják, van rá esély, hogy igaz. Hogy meddig tart, az más kérdés.
Olvastam már sokmindent, kit mi laktat, bámulatosan egyénfüggő. Egyesek elvileg elpörögnek 30g zabbal vagy egy kis zöldturmixszal fél nap, a fehérjeturmix számomra hihetőbb, a fehérje tipikusan jobban is laktat, mint a szénhidrát. De van, akit csak SOK (pl. 1200-2000) kcal laktat és semmilyen trükk nem használ.
5/6 anonim válasza:
Hát ideig óráig nem a savad van egyedül a gyomrodban és ha nincs telenyomva dextrózzal akkor nagyon nem bántja az inzulinszintedet uh nem jön tőle a zabálhatnék, egyébként csak bemagyarázás kérdése, engem soha nem laktatott, max eltelít, de ha éhes vagyok és kimerült, nem töltődöm fel tőle.
6/6 anonim válasza:
Semennyire, mint kb. egy pohar viz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!