Ez jó tőmegnövelő étrend?
Reggelire zabpehehy tejjel/joghurtal, napközben 3-4 szendvics, ebédre főtt étel, edzés után pedig Nitro Gain turmixot innék, vacsora rizs+hús(csirke).
15/F, szóval anyukám főz rám.
Elég jó, de én még kiegészítem azt a reggelit egy kis kakaóscsigával.
Az a napi 3-4 szendó, meg legyen inkább 5-6, margarinnal és jó vastag felvágottal.
Lefekvés előtt mehetne még egy krumplifőzelék is, de ha ez nem megoldható, elég ha letolsz egy bögre tejet.
Trollkodik, ne köszönd neki.
Kevés lesz a fehérje; a 3-4 szendvics messze nem a legideálisabb.
Értem én, hogy szeretünk szivatni, de ne a lelkes 15 éves kezdőkkel tegyük már...
Nem lehetett kihagyni.
Hogy jóvá tegyem bűneim adok egy rendes választ is:
A fehérje nagyon kevés, kábé csak egy kajád tartalmaz rendesen.
Valószínűleg fogalmad sincs az alapokról sem, különben tudnád, hogy egy étrend úgy néz ki, hogy le van írva az, hogy miből hány gramm.
Olvasd el a Sárga Kapszulát és a körülményekhez képest próbáld az ott leírtakat utánozni.
Sosem értem, mit gondolnak a kérdezők, mikor azt írják, hogy ebédre főtt étel... Ezzel nem mondtál semmit. Ez lehet kevés és sok, mákos tészta vagy hús zöldséggel... Nem kicsit nem mindegy.
A szendvics sem informatív, bár a sok gabona borítékolható. De hogy tele van-e fehérjével, vagy ilyen kis díszvalami figyel benne...
A tej és joghurt nem valami jó, akkor már egyél egy tojást vagy valamit, az normális fehérjeforrás cukor nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!