Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnövelő étrend mellé...

Tömegnövelő étrend mellé saját testsullyú vagy sulyzós edzes javallott?

Figyelt kérdés
El kezdek komolyabban edzeni de pillanatnyilag 190 centimhez 70 kg parosul ezzel erdemes elkezdeni sajat testsullyal edzeni vagy inkabb a sulyzos lenne jobb?az a celom egyenlore hogy minel szelesebb legyek ehez persze megvan a megfelelo etrend csak az a baj hogy ektomorf vagyok...

2015. okt. 14. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:
súlyzós.
2015. okt. 14. 22:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Súlyzós, és nehezebb dolgod lesz. Főleg a gyakorlatok elsajátításánál és kivitelezésénél. Nézz minél több youtube videót, olyanokat ahol fizikoterapeuták elmagyarázzák és elemzik a gyakorlatokat/nyújtásokat.
2015. okt. 14. 22:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Sulyzó néhány saját sulyos gyakorlattal amik a test épités alap gyakorlatai is
2015. okt. 14. 22:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Sohasem értettem, hogy miért kell különválasztani a kettőt, simán lehet edzeni saját testsúllyal is és súlyzóval is, én is így csinálom.
2015. okt. 14. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!