Tömegnövelő étrend mellé saját testsullyú vagy sulyzós edzes javallott?
Figyelt kérdés
El kezdek komolyabban edzeni de pillanatnyilag 190 centimhez 70 kg parosul ezzel erdemes elkezdeni sajat testsullyal edzeni vagy inkabb a sulyzos lenne jobb?az a celom egyenlore hogy minel szelesebb legyek ehez persze megvan a megfelelo etrend csak az a baj hogy ektomorf vagyok...2015. okt. 14. 22:35
2/4 anonim válasza:
Súlyzós, és nehezebb dolgod lesz. Főleg a gyakorlatok elsajátításánál és kivitelezésénél. Nézz minél több youtube videót, olyanokat ahol fizikoterapeuták elmagyarázzák és elemzik a gyakorlatokat/nyújtásokat.
3/4 anonim válasza:
Sulyzó néhány saját sulyos gyakorlattal amik a test épités alap gyakorlatai is
4/4 anonim válasza:
Sohasem értettem, hogy miért kell különválasztani a kettőt, simán lehet edzeni saját testsúllyal is és súlyzóval is, én is így csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!