Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nincs izomlázam?

Nincs izomlázam?

Figyelt kérdés
3 éve edzek, versenyzőktől tanultam, rendesen, szabályosan csinálom a gyakorlatokat, de valamiért ritka hogy durva izomlázam lenne. Mellemben szokott, de nem úgy mint régen, lábamban meghalok olyan, hátamban szintén, vállamban néha, viszont tricepsz-bicepsz-vádli egyszerűen sosem lesz izomlázas. Ez miért van? Ismétlem szabályosan csinálok mindent. Viszont ha mondjuk szokásos kedd mell-bicepsz helyett tartanék egyet pénteken, akkor lenne. Ez ilyen berögzült dolog? Foglalkozzak vele, vagy ne?
2015. nov. 7. 09:57
 1/4 anonim válasza:
Szerintem nem baj ha nincs izomlázad en is már elég rég edzek és elég jól fejlödök is,de csak a mellembem s a combomban szokott izomláz lenni.Szerintem azért nincsen izomlázad mert már az izmaid hozzá vannak szokva az edzeshez.
2015. nov. 7. 12:15
 2/4 anonim válasza:
2015. nov. 7. 12:16
 3/4 anonim válasza:
Lehet,hogy hozzá van szokva a szervezeted ehhez az edzéshez.Lehet hogy kellene változtas az edzésterveden.
2015. nov. 8. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Az lenne a rossz, ha még mindig izomlázad lenne. Izomlázad akkor van, ha nem edzel elég gyakran, KÖZE SINCS a megfelelő edzéshez.
2015. nov. 8. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!