Valamiért nem és nem épül rám az izom. Mit csinálok rosszul?
Tudom, ez egy mindennapi kérdés, amikor a kis srác 2 hete lejár a konditerembe és nem lát magán változást.
Kicsit messziről közelítem meg a problémámat, elmondok mindent a dolgok elejétől, mint a mesékben.
2 éve egy nap elkezdtem futni, minden nap, először 10 perc aztán 1-2 percenként feljebb, végül kb napi 45 percet, majd ezzel 3 hónap alatt leadtam 12 kilót.
Ezután saját testsúlyos edzésekbe kezdtem, akkor még szinte egy fekvőtámasz is nehezemre esett, hiába a mínusz kilók.
Majd ezután egy idő után egyre jobban mentek ezek a dolgok, sokat hasizmoztam, azok a kedvenc feladataim:D
Mikor már mentek az alap dolgok, nyáron elkezdtem kondiparkba járni, tehát kb már 5 hónapja edzek, izomra, és szinte semmi.. alig látszódik valami.
Ilyen kiegészítő dolgokat nem szedek.
16/F 60 kg.
Ezek alapján tudtok valamilyen szinten segíteni nekem?:/
Lehet a kajával van gond? Úgymond "normális" kajákat eszek, teljes kiőrlésű kenyérből csinálom a szendvicseimet ( suli ), ebből napi 2 őt eszek+ ebédet hordok magammal, ami szokásos ebéd nálunk mint pl: Csirkemell félék rizzsel, vagy pörkölt, halfélék stb.
Ha erre nincs lehetőségem, akkor valami gyorsan elkészíthető kaját viszek magammal pl: Virsli.
Inni vizet iszok, valamint néha egy-egy pohár gyümölcslé is lecsúszik.
Valamint zabálom/iszom a tejet, mikor milyen formában, szerencsére szeretem. ( Boci tej, :D , szerencsére van rá lehetőség ) .
Ezek alapján mit gondoltok?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!