Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A suliba rizs helyett mit...

A suliba rizs helyett mit lehetne vinni?

Figyelt kérdés
Nincs lehetőségem megmelegíteni a suliba a rizset és ezért akarok vinni valamit amit hidegen is meg lehet enni!
2015. nov. 1. 20:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%
Ehetsz krumplit is meg teljes kiörlésü tészta csak a rizs a legjobb
2015. nov. 1. 22:03
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért a szint az üt.
2015. nov. 1. 23:14
 13/21 anonim ***** válasza:

Én nem eszem rizst, de a párom sokszor azt visz munkába, rántottával, hidegen is simán ehető, sose volt tőle semmi baja... De miért is lett volna?

De visz zabkását is meg kókuszos sütit. Viszont nem edz, csak fizikai munkát végez :)

Kérdező, te tudod, mit akarsz enni, mi fér bele az étrendedbe. Nem muszáj rizst enned, de ne mi döntsük el, mit egyél. A rizs tipikusabb helyettesítőit ugyanúgy nem ennéd meg hidegen, mint a rizst, ha pedig nagyon más összetételű ételről van szó, akkor borul az étrend, ezt neked kell összerakni.

2015. nov. 2. 01:25
 14/21 Musclemore ***** válasza:

3# egy vérbeli retardált.

Azért kíváncsi lennék mennyire van benne a sportban, de van tippem.:'D

2015. nov. 2. 14:40
 15/21 anonim ***** válasza:
b@ szki ez durva... :D
2015. nov. 2. 19:16
 16/21 anonim ***** válasza:

de amúgy az osztálytársaim se semmik..

egyik mikor megltátta mit eszem, elkezdi nekem, hogy ne egyem hidegen a rizst meg a húst, mert szalmonellát kapok tőle:DDDDDd

2015. nov. 2. 19:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Vannak állatok az biztos és mikor napi szinten meg kérdezik "nem unod?" Az még jobb mintha azért ennénk mert olyan finom lenne vagy nem tudom
2015. nov. 2. 19:42
 18/21 anonim ***** válasza:
kérdező ha neked már a hideg rizs is problémás akkor nemlesz nagy jövőd a testépítésben
2015. nov. 2. 22:23
 19/21 anonim ***** válasza:
Én is imádom, mikor a kétszázadik kérdést kapom a suliban, hogy 'jézusom, hogy bírod ezt mindig?' , 'nem unod?
2015. nov. 3. 16:24
 20/21 anonim ***** válasza:

A szalmonella elég ütős volt :D De azt kicsit megértem, amikor azt furcsállják, hogy nem unja az ember (amúgy sokan igenis unják, csak nem szórakozásból esznek). Magukból indulnak ki.

Én nem csodálnám, mivel a párom szinte állandóan rizst eszik, amit unna magában, de hát nem magában eszi... A rizs egy teljesen jó semleges étel, sokmindenhez megy.

Amíg kérdezik (azért ne naponta), addig még OK. De amikor a fogyókúrásban leírják, hogy nehogy mindennap 2 tojást reggelizzen a kérdező, mert egy hét után meg fogja unni...

Nem vagyunk egyformák. Én napi 2 vagy akár 4 nagy tojás mellett nagyon irritált lennék, mivel durva tojáshiányom lenne. Sosem sikerült kipróbálnom, milyen lenne, ha minden ebédre lenyomnék vagy hatot kizárólag rántotta vagy tükörtojás formájában (miközben a tojást millióféleképpen el lehet készíteni), de szerintem nem lenne rossz élet.

Bizonyos étrendek mellett amúgy igenis rá lehet jönni, hogy igazából nem annyira roppant fontos a hatalmas változatosság. Mindig igencsak hedonistán álltam az evéshez, nem gondoltam volna, hogy idáig jutok, de megtörtént. Egy nem valami változatos, de jól összeállított étrend is lehet élvezetes, de ez nem is az elsődleges feladata...

Egy szinten túl rém fárasztó a változatosság. Főleg, ha sok étkezése van az embernek. Bár ez bizonyára emberfüggő, egyszer láttam nőcis fogyizós ételdobozokat a neten, szerintem ez már ilyen kompenzáció, csupa más flancos és persze hű de fogyizós sütike meg tudomisénmi minden étkezésre. 3 különböző süti naponta, direkt előre bepakolva, tervszerűen (mert én is el tudok szabadulni a konyhában édesszájúként olykor, de ez rendszeres, direkt fogyókúrás koncepció volt náluk)...

De biztos van, aki így tudja végigcsinálni, ő dolga, no.

2015. nov. 3. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!