Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek nem kevés 65gramm...

Szerintetek nem kevés 65gramm rizs?

Figyelt kérdés

Berendezkedtem erre a testépítős életmódra, és úgy számoltam, hogy egy adag kaja az hús meg zöldség meg rizs, viszont ahogy ezt elpusztítottam, még mindig éhes vagyok.

Persze egyébként érzem, hogy fel vagyok töltve, nagyon más, mintha a mekiben ettem volna, de van bennem egy érzés, hogy simán letolnám a kövi dobozzal most azonnal.

Valami ilyesmi a kajám :

[link]

kisebb eltérésekkel, mert hyper mass-t nem iszom, helyette is kaja van

pedig amúgy elég vékony testalkattal vágtam bele a történetbe

2015. okt. 24. 23:34
 1/2 A kérdező kommentje:
azért praktikus amúgy ez a 65 gramm, mert az pont fél zacskó főzőtasakos rizs
2015. okt. 24. 23:37
 2/2 anonim ***** válasza:

A cikkben elég kevés étel van, egy normális 70 kilós fickótól azt várnám, hogy ennyivel szálkásítson... Persze különbözőek az emberek, de azért 2000 kcal alatt tömegelni... Kegyetlenül lassú anyagcsere és inkább háj, mint izomtömeg kellhet hozzá, azt hiszem.

Cikkből nem tudod meg, Neked pontosan hogyan kell étkezned, hogy elérd a céljaid. Könnyen lehet, hogy több evésre van szükséged, esetleg jobban passzolnak hozzád a valamivel nagyobb és ritkább étkezések.

Van, aki nem simán letolná a következő dobozt, hanem a falat kaparná addig, amíg 5 étkezésnyit meg nem eszik, mert négyszeres mennyiségtől is csak éhesebb lenne. Biztos sok mindent meg lehet szokni, de ez is emberfüggő.

2015. okt. 25. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!