Zsíros ételek elhízás?
A ch tól meg a zsirtol aztán meg pláne
Ezért nem eszek sertést bár itt nagyon mondják h jó kaja
Azért nem 1-2 ember szálkásít inkább zsírra alapozó, ezáltal szénhidrátszegény étrenddel, mivel az arra eléggé alkalmas... Elszántabbak tömegelnek is vele. Én is "kénytelen" leszek, ha odajutok, mert nem bírom a sok szénhidrátot... :D
Ahogy már írták, nem maga az étel hizlaló, persze szénhidrátosabbakkal tipikusan könnyebb hízni (ez azért emberfüggő is s nyilván nem mindegy, milyen szénhidrát). A zsírdús és szénhidrátdús ételek a legdurvábbak e szempontból (bár ez megint emberfüggő, engem roppantul laktat az ilyen, a mennyiség kicsi, nem tud hizlalni. ezek változhatnak is az ember élete folyamán, én is máshogyan működöm, mint 2 életmódváltással ezelőtt).
Sok ember pontosan ugyanazokat az ételeket eszi, bármi is a célja, csak más mennyiségben, arányban.
Kérdező, nem létezik hizlaló étel.
Ha több kalóriát viszel be, mint amire szükséged van, akkor hízol, ha kevesebbet, akkor fogysz... ha csak nutellát, gumimacit, meg kólát fogyasztasz, mégis kalória mínuszban tartod magad, akkor is fogyni fogsz... az egészséged rámegy, de az már más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!