Milyen mozgást, edzést ajánlotok ehhez a testhez? Kép
Az egyetemi évek alatt sajnos sikerült jól felszednem magamat. Főleg most államvizsga idején. Szeretném leadni valahogy. Tudom, hogy tudatosan kellene táplálkozni. Mit javasoltok, milyen ételeket egyek. Illetve milyen edzéseket ajánlotok, főleg így télen... :/ Nincs sajnos pénzem konditerembe járni.
Néztem egy haspadot is, ami így jónak tűnik, de van rajta 2 olyan rész amit nem is tudom hgoy mire kéne használni, mert amiket eddig használtam, azokon ilyen nem volt. Kép: [link]
Illetve rólam képek:
2 éve ilyen voltam, szeretnék megint ilyen lenni: [link]
Most pedig ilyen:
Értelmes válaszokat várok
Szerintem jó sok futás és guggolás jót tenne. Ha a haspadot azért vetted, mert hasról szeretnél fogyni - nincs helyi fogyás. Genetikafüggő, hogy az energiadeficit okozta belső tartalékfelhasználás melyik testtáj zsírpárnáit milyen arányban "sújtja".
Azelőtt egész jól néztél ki, így tényleg csak fogyózni kell, ha izmot is sikerül építeni mellé, az csak bónusz.
Gondolom szénhidrátbevitelt kell csökkenteni, pl fehérkenyér meg egyes tésztafélék. És inkább fehérjedús kajákat enni, húsok főként halak na meg tojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!