Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A gyümölcsfogyasztás mehet a...

A gyümölcsfogyasztás mehet a tömegnövelő étrend mellett, vagy inkább hanyagoljam?

Figyelt kérdés
Ha egy nap megeszek 1-2 almát az étrendem mellett,akk nem csinálok nagy bajt vele,ugye? 15/L
2015. okt. 30. 17:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#8: Nem marhaság, sok cukor van benne, ez tény. Fruktóz, glükóz, szacharóz. Ettől viszont még nem kell kiakadni tőle, ebben egyetértünk.

Amúgy rosszabb, amikor valaki szerint dinnyéből ehetsz akármennyit, de a banánra tilos ránézni fogyáskor... Mekkora butaság, én nem kicsit fordítva vagyok vele :D

Nincs mindenben cukor, én pl. szinte semmi cukrot nem eszem. Amit igen, azt főleg zöldségből, illetve most almaszezon van... Sütőtökszezon is, de az végképp tiltólistás nálam.

De lazán le tudnám csökkenteni a szénhidrátbevitelemet 5 napi gramm alá (pár napig, aztán azért ideges lennék, ha fizikailag nem is ártana), sok ember évtizedekig így él, nem olyan nehéz az. Nyilván nem feldolgozott ételeket kell venni, hanem rendes és szénhidrátszegény alapanyagokat.

2015. okt. 30. 18:23
 12/13 - palilaci - ***** válasza:
Van benne egykis fruktoz, de siman belefer.
2015. okt. 30. 19:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Úgy két hónapig csináltam azt, hogy az összes CH-t gyümölccsel vittem be, és nem híztam semmit. Kilószámra zabáltam a banánt, ananászt sütöttem a csirkére, stb. A legnagyobb hátránynak azt éreztem, hogy a fogaim kicsit mintha megsínylették volna a végére. Szóval nyugodtan edd csak az almát, többet használ, mint amennyit árt.
2015. okt. 31. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!