Barta Tibor testalkatáról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy valami 27 éve edz és kísérletezik folyamatosan arra, hogy elérje a genetikai maximumot... csak szerintem nincs akkora formája? Tudom, hogy nem a cuccos bodybuilderekhez kell hasonlítani, de szerintem messze nem ez a max, vagy nem hiszem, hogy csupán ennyi lenne a max. Szép szélesek a vállai, de a melle se olyan szép, meg úgy az egész, izmos, de valahogy számomra még az ilyen komolyan naturál edzők közt nem is számít olyan szépnek. Szerintetek amúgy hány kg lehet, és milyen magas? Mondjuk egy ilyet még csak el lehet érni naturálba, és ez szerintem sokkal szebb és komolyabb [link]
Lehet a kora miatt már nem olyan komoly, vagy nincsenek olyan jó edzésmódszerei?
2015. okt. 28. 22:42
11/12 A kérdező kommentje:
de kb. 20-at csinált ebből is szabályosan utána csak ilyen negyedeket hintázott...
2015. okt. 29. 12:46
12/12 anonim válasza:
Az említett problémákon túl (nyak, csuklya) a háta sem tűnik túl vastagnak, húzódzkodásnál szinte kilátszanak a csigolyái. Ezért szemből izmosnak néz ki, de ha oldalra fordul, azonnal "eltűnik" a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!