Barta Tibor testalkatáról mi a véleményetek?
Azt olvastam, hogy valami 27 éve edz és kísérletezik folyamatosan arra, hogy elérje a genetikai maximumot... csak szerintem nincs akkora formája? Tudom, hogy nem a cuccos bodybuilderekhez kell hasonlítani, de szerintem messze nem ez a max, vagy nem hiszem, hogy csupán ennyi lenne a max. Szép szélesek a vállai, de a melle se olyan szép, meg úgy az egész, izmos, de valahogy számomra még az ilyen komolyan naturál edzők közt nem is számít olyan szépnek. Szerintetek amúgy hány kg lehet, és milyen magas? Mondjuk egy ilyet még csak el lehet érni naturálba, és ez szerintem sokkal szebb és komolyabb [link]
Lehet a kora miatt már nem olyan komoly, vagy nincsenek olyan jó edzésmódszerei?
Mert ez is egy tipikus fogyatékos aki pinaedzést végez és kis sulyokkal próbál izmos lenni.
Naturálban erős kell legyél hogy izmos lehess.
27 éve?
Ok,hogy csak 5 évig fejlődünk abban az esetben,ha minden rendben van,de ő ahhoz képest sehogy sem néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!