Én adnék még neki esélyt. Szerintem jó edző, most nem jött ki a lépés, valóban borzasztóan játszottunk. Nagyon borzasztóan! Nem volt jó a csoportunk sem. Nyertünk vele egy vb-t, képes vele jó teljesítményre a csapat, ezért még Riót mindenképp vele képzelem. (eb-től függetlenül) Az is kérés, hogy Kemény Dénes szeretne újra ilyen pozícióban szerepelni. Ezzel a teljesítménnyel együtt is elismerem, hogy Benedek Tibor kiváló edző és a csapat is. Nagyon erős volt a mezőny is. Bár ez tényleg lehangoló volt.
2015. aug. 9. 11:35
2/5 anonim válasza:
És ki lenne helyette? Ha jól emlékszem Kemény is jól leszerepelt az utolsó Olimpiáján. Szerintem Benedek sem rossz edző, és lehet nem tenne jót a csapatnak, ha rögtön Rio előtt így megbontanánk.
2015. aug. 9. 17:35
3/5 A kérdező kommentje:
#2:
nem különösebben értek a témához, de korábban ha nagy ritkán nem jutottunk a 4 közé, meggyőzően begyűjtöttük az 5. helyet 2 záró győzelemmel a helyosztókon (pl. a londoni olimpián a végén a spanyolok ellen), jelezve, hogy ha nem is jött ki a lépés a negyeddöntőben, játékerőben ott vagyunk. De most idén a világligában és a VB-n is csak a 6. hely jutott, mindkétszer esélytelenek voltunk az 5. helyre is. Egy olyan sportágban, amit legfeljebb 9-10 országban játszanak világszínvonalon, ez bizony már csak a középmezőnyt jelenti, és nem ehhez vagyunk szokva.
Nem állítom hogy ez kizárólag Benedek hibája, de látva a csapat többszöri szétesését, hajlok arra, hogy nagy részben az övé is. Vagy ez most egyszerűen egy gyengébb generáció, amiből ennyit lehet kihozni?
2015. aug. 10. 14:45
4/5 anonim válasza:
A legnagyobb baj itt az, hogy a magyar vízilabda-válogatott is kezd abba a hibába esni, hogy ráülnek arra, hogy ők jók. Pontosan tudják magukról, hogy mennyire jó játékosok, világklasszisok egytől egyig, és eddig a világ előtt jártak sokkal. Most viszont a világ felnőtt hozzánk, sok külföldi játszik együtt magyarokkal, a magyar edzők külföldön dolgoznak, a magyar játékosok is külföldi csapatokban játszanak és a világ vízilabdája kiismerte a magyarokat, felnőttek a játékukhoz és a magyarok nem tudtak magasabb szintre lépni. Remélem össze tudják kapni a csapatot és megint ki tudunk emelkedni a többi csapat közül, a képességük meg lenne hozzá, csak a szívük is legyen meg!
2015. aug. 11. 12:09
5/5 A kérdező kommentje:
Mi volt végül? Azt hallottam, hogy a női csapat kapitánya felajánlotta a lemondását. Benedek nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!