Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan kell rekeszteni? (FONTOS)

Hogyan kell rekeszteni? (FONTOS)

Figyelt kérdés
Az interneten sehol sem találok róla leírást, de jövőre egy előadásomhoz kellene. Tisztában vagyok vele,hogy nehéz megtanulni és a hangomat tönkre is teheti, ezért légyszíves csak a kérdésre válaszoljatok :) nagyon szépen köszönöm előre is.

2015. júl. 11. 01:12
 1/4 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint van, aki képtelen rá, de ne izgulj, ez kb az énekesek 10-15%-a, csak ne ess kétségbe, ha nem megy :) Próbálgasd a rekeszbe szívott levegőt a garatod alá irányítani (tehát az orrod és a torkod közé) és lebegtesd ott egy kicsit. Ha a megfelelő intenzitással engeded-tolod, akkor meg fog szólalni. Gyakorláshoz azt szoktam tanácsolni a diákoknak, hogy mondjanak közben egy "Ho-ó"-t. Így a H betű kilöki a levegőt, az o-ó pedig hidat képez a levegőnek, ezt pedig a végén leszedheted, amikor már csak a tiszta levegőt adod ki közben. :) sok sikert, skála nélkül ne csináld soha, és légy óvatos!
2015. júl. 11. 11:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, majd óvatosan gyakorolgatom.
2015. júl. 11. 12:27
 3/4 anonim ***** válasza:

én nekem egy nagy levegő beszívással megy valahogy miközben fura röfögő hangot ad ki a torkom xD

és utána tudok jól hörögni

2015. júl. 22. 14:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne rekessz. Amerikai divat, természetellenes, idegesítő, ronda.
2017. febr. 5. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!