Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csuklósérülés, fájdalom?

Csuklósérülés, fájdalom?

Figyelt kérdés
Két hónapja csuklómat megeröltettem, azóta ha nehezemet emelek,rátámaszkodok,hátra vagy előre feszitem nagyon erős szúró fájdalmat érzek a hüvelykujjam alatt végig a csuklómig. Voltam orvosnál, javaslatára pihentettem,kenegettem,aflamin rapidot szedtem rá, sikertelenül. Sportolok és nagyon elszomorit, hogy nem tudom használni a kezemet. Mivel tudnám gyógyitani a sérülést? Mi okozhatja a problémát? Izuletvedöt,omega 3 at,Multit,C vitamint tolok.

2015. okt. 26. 09:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyógytornásznak mutasd meg. Ha kicsit jobb lesz csuklószorítóval kezd el fokozatosan és óvatosan terhelni.
2015. okt. 26. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Csukló igen érzékeny, én semmivel nem terhelném jó darabig.

Ajánlani tudom a "svéd keserűkrém" nevezetű cuccot, ami elég jó segítség szokott lenni bármi hasonlóban.

Pihentetni kell, amíg panaszmentes nem leszel terhelés nélkül, és még azután is. Ez akár 3 hónap is lehet, közeli ismerősömnek is volt hasonló, lassan egy éve, és azóta se mer emelni nehezeket, mert belenyilall, és fél hogy kiújul (igaz ő elmúlt 50).

2015. okt. 26. 10:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Shop Builderes huzodzkodo proggramot csináltam, 5.hétig birta sajnos a csuklóm. Lehet hogy csak beképzelem, de szerintem a vizes faágon való huzodzkodás terhelte meg a csuklómat nagyon.

1.nek: vettem csuklóbandázst, de sajnos a fájdalom marad, nem birok edzeni. Megprobálok gyógytornászhoz fordulni, de diákként nem biztos hogy tudom finanszirozni:(

2.nak Köszönöm kipróbálom,holehet beszerezni?

2015. okt. 26. 10:26
 4/6 anonim ***** válasza:

gyógyszertár? duuuuh.

Mert mondjuk az egész tested ráterheled minden felvezetés nélkül a csuklódra...

Ezen bandázs se segít, az meg hogy min húzódzkodsz az szinte mindegy. Pihentesd, fegyencedzés könyvet töltsd le (ncore) és olvasd.

2015. okt. 26. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha orvos azt mondta, hogy nem tört el, akkor csak a pihentetés marad.

Fekete nadálytő krém, activon, flector stb.

A csukló zúzódás, húzódás nagyon érzékeny sérülés, nekem is eltartott több, mint 1,5 hónapig.

Szóval: pihentetés, kenegetés, gyógytorna, óvatos edzés.

2015. okt. 26. 23:12
 6/6 A kérdező kommentje:
5 ös köszönöm,de nekem már 2 hónapja fáj és csak elenyészően enyhült a fájdalom:(
2015. okt. 27. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!