Csuklósérülés, fájdalom?
Csukló igen érzékeny, én semmivel nem terhelném jó darabig.
Ajánlani tudom a "svéd keserűkrém" nevezetű cuccot, ami elég jó segítség szokott lenni bármi hasonlóban.
Pihentetni kell, amíg panaszmentes nem leszel terhelés nélkül, és még azután is. Ez akár 3 hónap is lehet, közeli ismerősömnek is volt hasonló, lassan egy éve, és azóta se mer emelni nehezeket, mert belenyilall, és fél hogy kiújul (igaz ő elmúlt 50).
Shop Builderes huzodzkodo proggramot csináltam, 5.hétig birta sajnos a csuklóm. Lehet hogy csak beképzelem, de szerintem a vizes faágon való huzodzkodás terhelte meg a csuklómat nagyon.
1.nek: vettem csuklóbandázst, de sajnos a fájdalom marad, nem birok edzeni. Megprobálok gyógytornászhoz fordulni, de diákként nem biztos hogy tudom finanszirozni:(
2.nak Köszönöm kipróbálom,holehet beszerezni?
gyógyszertár? duuuuh.
Mert mondjuk az egész tested ráterheled minden felvezetés nélkül a csuklódra...
Ezen bandázs se segít, az meg hogy min húzódzkodsz az szinte mindegy. Pihentesd, fegyencedzés könyvet töltsd le (ncore) és olvasd.
Ha orvos azt mondta, hogy nem tört el, akkor csak a pihentetés marad.
Fekete nadálytő krém, activon, flector stb.
A csukló zúzódás, húzódás nagyon érzékeny sérülés, nekem is eltartott több, mint 1,5 hónapig.
Szóval: pihentetés, kenegetés, gyógytorna, óvatos edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!